torsdag 19 mars 2015

VÅRFEELINGHoppas ni njuter av den härliga vårvärmen ute. Vi har nu hunnit vänja oss vid att ha två butiker och det är riktigt roligt! Ni är många som frågar om vi kommer att förändra inne på Butik Selma, svaret är nej, allt kommer att vara precis som vanligt där. Samma märken och Karin som jobbat i många år kommer att fortsätta arbeta. I båda butikerna så har vi fått hem en massa vårkläder, visst börjar man bli lite sugen på ljusare färger och tunnare kläder nu när vädret har tillåtit? På Östergården har vi fått ett nytt märke som heter YERSE. Detta är ett spanskt märke som nu till våren har mycket färg och vi har beställt en hel del enklare basplagg så som t-shirts, shorts men även lite härliga klänningar. Hoppas ni kommer att gilla det! Snart så börjar även sommarkollektionerna att trilla in i butikerna, det ser vi fram emot!

 Alf är just nu ute i Europa och handlar antikt/gammalt, vi hoppas att han kommer hem med massa fina saker. Vår plan är att ändra om lite på butik Östergården och öppna upp ytterligare ett rum där vi idag haft lager, men som nu kommer att bli vår ”antik hörna”. Vi kommer därför att åka ner mer till Europa och köpa in gamla fina saker som vi kommer att sälja i butiken. Vissa saker behåller vi som det är och en del saker restaurerar vi upp och målar om. 

  Snart så närmar sig ju även påsken och vi har ett bord i butiken där ni kan hitta fjädrar, ägg och annat fint som ni kan dekorera med hemma. Sen så har vi även fått hem en ny sändning av de populära Maja lyktorna där en del av intäkterna går till barncancerfonden. En av lyktorna är Majas mamma lykta där det står en vacker text tillägnat våra älskade mammor. Perfekt att köpa inför morsdag ihop med våra vackra diktkort från Annas idéer. 
 


 Sen så vill vi passa på att informera om att vi har ODD MOLLY dagar 19-21 mars. Vi har då 100kr rabatt på alla kläder från Odd Molly, så passa på att kika in och köp dig ett fint plagg från Odd Molly!Ha nu en strålande dag!


Kram
Helen, Erika och Susanne   

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...