tisdag 1 september 2015

Höst

Hej på Er!

Ja som ni har märkt så har även bloggen tagit semester i år!
Men nu är vi alla tillbaka och ordningen är nu återställd.

Själv har jag haft en riktigt bra sommar och tillbringat all min lediga tid på kusten.
Jag har läst mycket böcker och promenerat o lekt med vår fyrbenta nya familjemedlem Julle.

(Vårat "Villa villekulla" hus)
 (Här är vi ute och fiskar makrill, medan Julle njuter av värmen)Så nu känner man sig uppvilad och redo att ta sig ann hösten på butikerna! Jag kan ändå tycka att det är lite mysigt nu när hösten är i antågande, tända ljus, härliga promenader, krypa upp i soffan med en varm kopp te och givetvis ändra om lite hemma;)

I våra butiker är det full fart, det packas upp kartong efter kartong med både kläder och inredning...Det är som Julafton!!! Det har kommit så mycket snyggt, vi är verkligen nöjda med våra inköp och hoppas att ni tycker det samma;)

Vi kommer att vara med på lite reklamfilmer i höst och här nedan ser ni modellerna ( Erika, Kerstin och Karin) i dem nya höstkollektionerna!!!
 (fotade av Fotograf Doverholm)

Odd Molly
Boheme
 Point Neuf

 Branting och Isay
 Boheme och Branting
Bitte Kai Rand
Ett helt nytt inslag i Butik Östergården är Odd Mollys textilier! Vi blev så förälskade i dessa vackra och annorlunda tyger! Finns i butiken redan nu!

Det sista jag vill säga är att vi snart kommer att dra igång med Höstens modevisningar, den första kommer att vara i slutet av september, vi kommer ut med exakt datum om någon vecka! Hoppas ni vill komma och vara med på dessa!

Lyktor från Maja (Stödjer barncancer fonden)

Vi på butiken önskar alla en Härlig höst!

Kram

Helen
 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...