lördag 9 januari 2016


Hej alla!
Här var länge sedan vi gjorde ett inlägg!
Vi har haft problem med hur vi lägger upp bilder, det funkar inte längre! Någon som vet hur man gör?
Julen har varit jätte bra och det nya året har börjat bra! 
Hoppas det nya året börjat bra för er alla!

Som många av er säkert vet redan så skall vi flytta in Butik Selma till Butik Östergården, vi jobbar för fullt med ombyggnad i butiken, snart blir det premiär öppning, då kommer ni att hitta en massa fina märken här på Östergården av både inredning och kläder!

På butik Selma kommer vi under våren att öppna Östergårdens Antikt, här kommer ni att finna antika ting ifrån när och fjärran. På bilden här ovanför ser ni Karin som kommer att jobba med våra kläder här på Östergården, Karin har tidigare jobbat på Butik Selma men flyttar nu med till Östergården. Karin är jätte duktig på att hjälpa kunderna hitta den rätta stilen. Karin provar här på bilden ett nytt märke som kommer att finnas i butiken "Privatsachen" För övrigt kommer alla Butik Selmas märken att finnas med och så klart även Butik Östergårdens.

     
Nästa bild ser ni Erika som visar en av fina klänningar från Jumperfabriken, också dessa kommer inom kort att finnas i butiken.Även kläder från Isay kommer i vår igen, jätte mycket snyggt hittade vi där!

Vi har satsat mycket på två nya leverantörer för oss, nämligen SIA och RIVIERA MAISON

Vi har nu ändrat våra öppettider! Följande gäller:

Månd - Fred 10 - 18
Lördagar 11 - 16

Ha det gott!

Kram Helen 


Bildresultat för rIVIERA MAISON


Bildresultat för sia inredning


Bildresultat för sia inredning

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...