tisdag 9 december 2008

Sia:s Christmas Dreams


15 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan
Vad kul att hitta en till fin blogg....
Visst är den inspirerand och fin den nya SIA katalogen? jag har fått massor med ideér från den.

Kram Pernilla

Vikeskärs hem och vardag sa...

Jodå fixa direkt måste jag, kan inte vänta hihi. Oj vad jag har missat mycket på din blogg under dagen. Såg dina loppisfynd, jag har också ett plättlagg, heter det så :) Men vad fiffigt att ställa värmeljus på den. Ser att du ska öppna butik, det vill jag med göra. En liten till en början för att se hur efterfrågan är. Men är på planeringsstadiet än.
Kram

Viola sa...

Hej igen, är en stor vän av Sia, bara njuter, kram

Kallholmen sa...

Roligt att titta in på din blogg. Vilken rolig ide att sätta ljusen i plättjärnet, måste nog leta upp mitt och ställa på vedspisen.

Västbacken sa...

Åh vad kul med en till ekonom som ska öppna butik :) Fin blogg du har och ja du är hjärtligt välkommen till mig!
Lotta

Karin Lindström sa...

Hej!

Vad mysigt det låter med ert hus och livet på landet! Så spännande också med en egen butik. Jag har ganska nyligen sålt min efter tio år, och det är också skönt. Att bryta upp ibland ocvh göra något annat är verkligen spännande!

Tack för fin inspiration!

Mvh
Karin

Mejrams! sa...

Hej Helen!
Tack för hälsningen på min blogg, kul att du hittade dit. Lycka till med butiken och huset. Det är mycket jobb med ett gammalt hus men samtidigt väldigt kul./Merja

Maud sa...

Tack kära du! Jag skall försöka koppla av och bara njuta.Hoppas att ni får en underbar jul med massa snö i Jul.Att fira julen borta tycker jag verkar vara en lysande ide ... bara att vara tillsammans och få tid till varandra är ju det viktigaste. Julafon för oss blir att fira tillsammans med barn och lite släkt ...sedan sitter jag och ger sjukvårdsråd på julafionskväll...sånt är livet i vården... men eftersom mitt arbete är sånt är man van..Men som sagt viktigast att ta vara på tiden tillsammans.... det är den stora julgåvan... Väldigt vad jag blev filosofisk:P
Ha det gott så länge ! Vi hörs/skrivs//Kram Maud

Vikeskärs hem och vardag sa...

Jo julgruppen har jag gjort själv. Är väldigt kul att pyssla med blommor tycker jag. Jaa, det där med nässpray får nog jag lägga ner eftersom jag har så lätt för att bli beroende. Nu ska jag laga mat och vila efter en jobbig arbetsdag.
trevlig kväll, kram

No.15 sa...

Kul att hitta hit!Det är alltid lika roligt att hitta nya bloggar! Kommer gärna tillbaka!

Annika sa...

Hej Helen!
Vilka projekt du har, låter kul alltihop, speciellt det där med butik. Så fint du dekorerat på bilderna, gillar sockervaddsgranen.
Ha det bra.
Kram Annika

Britt sa...

Wow! vilka fina bilder från Sia, man blir så inspirerad!

Britt

Västbacken sa...

Ser du något på bloggen som du vill ha kan jag skicka :)

Anonym sa...

Hej!
Tack för besöket hos mig, och roligt att hitta hit!!
Vi verkar ha lite liknande liv just nu, fast jag har mindre barn.(3,9 o 12 år)
Ja, det är spännande med butik..både roligt och nervöst..jag drömmer nog också om en fysisk butik, men nu blir det start med nätbutik och så ser vi sen.. Vi har en gammal bod alldeles intill huset där jag skulle vilja ha butik, men vi bor ganska långt ute på landet, så jag är inte säker på att det skulle funka..men men , vi får se:))

Mjuka sa...

Hej vännen!
Måste erkänna att jag har lite svårt för Sia. Det finns enstaka saker som är fina.
kram Malin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...