söndag 2 augusti 2009

Härliga kunder!

I helgen hade vi öppet som vanligt!

Och vi blir lika glatt överraskade, att ni är så många som kommer till vår lilla butik.

Tänk att man blir så glad när ni stammisar, hoppas jag får kalla er så, kommer tillbaka varje vecka. Det är alltid lika roligt att se er. Många har jag blivit riktigt god vän med. Så att öppna butik, innebär en massa nya vänner. Kan det bli bättre!

Vi kan berätta att vi håller på att snickra för att öppna upp lite mer i vår ladugård. Det innebär att vi får lite mer plats för varor och Er kunder att röra er på. Vi hade tänkt att kläder skulle bli nästa varugrupp även mer möbler kommer det att bli.

Visar här nedanför lite bilder från vårt trädgårdsland.

Statyn på kvinnan finns till försäljning i butiken. Visst är hon grann! Även blomsterstödet i form av en ängel och en silver kula finns i butiken.

Den fina pardörren sitter på Knistad Golf & Hotell kunde inte låta bli att fotografera den. Jag har en riktig förkärlek till gamla dörrar. Apropå dörrar så kommer vi snart att sätta i en ny ytterdörr till butiken. Så slipper ni kämpa för att få upp den. Det skall bli en pardörr, hade vi tänkt oss. Till hösten kommer det även att bli en kamin i butiken lite mysfaktor och skön värme.

Till helgen vecka 32 kommer vi att ha 40% rabatt på kvarvarande kläder och väskor.

Det blir fler rabatter i helgen, men det återkommer jag om lite senare i veckan.

Till dess önskar jag er alla en riktigt härlig vecka!

Kram / Helenp.s glöm inte att klicka på bilderna för att få dem större!
2 kommentarer:

Viola sa...

Jag är sörtkär..i den vackra damen..får välan höra vad hon kostar när jag plingar..skulle jag vilja ha..!!!!Härliga planer du har..låter spännande...längtar redan dit igen..måste bli en tur i höst igen med nostalgiMaie...har jag faktiskt lovat henne..ha en skön måndag..sista ledighetsveckan..nja...gillar jag inte riktigt...vemodet har vaknat som det alltid gör i augusti...tycker inte om de mörka kvällarna som nu kommit för att stanna för en lång tid..kram

Maud sa...

Så fina dörrar...jag är också förtjust i vackra dörrar och även vackra fönster...
Spännande med utökandet av plats... man måste ha nya ideer hela tiden ....känna att man vill göra mera... då ger det mycket tillfredställelse att se resultatet...ett ständigt skapande...
Kram Maud

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...