söndag 7 februari 2010

Gerbera!

Söndag morgon!

Ja så är då en av delfinalerna i melodifestivalen avklarad. Jag tyckte absolut att Salem Al Fakir skulle få komma till globen, Så jag var helnöjd. Efter melodifestivalen satt jag och tittade på en film som jag köpt "Mistrals dotter". Jag minns att jag gillade den serien när den gick på tv för länge sedan, Igår såg jag två delar och tyckte den var bra fortfarande. Men det blev sent på nattkröken innan jag kom i säng.

Idag var det allt en gråmulen dag, men det gör inget för min del! Idag väntar jobb i butiken och det är alltid kul att träffa alla kunder, då blir man alltid på gott humör.

I veckan kom det en sändning varor ifrån Gerbera. Visste ni att gerbera keramiken är handgjord i Portugal och inspirerad från Provance. Keramiken går att ha i diskmaskinen, ugnen. micro och frysen. Personligen älskar jag de läckra färgerna, vanligen vill jag att det mesta ska vara vitt men då det gäller porslin, får det gärna vara lite färg. Gratängformarna är toppen, de fastnar knappt på kanterna och så är de så vackra att servera ur.

Vi har fått in flera modeller av den avlånga formen och en ny storlek på den runda. Kannor har också kommit i alla färger.

Idag har vi öppet från 12.00 - 17.00.

Hjärtligt välkomna!


Visar här lite bilder från butiken, här ser vi kaffe muggen, finns även i en mindre variant "espresso muggar". De är även mysiga att dricka vin ur. Här i färgen lila rosa.

Här har vi lite olika formar i limegrönt. Riktigt läcker färg!
Här har vi satt blått band på några zink byttor.
Bröd burken är riktigt fin i vit emalj.

Här har vi gjort ett stillben i en lykta.
Det har kommit mycket i järn, som här bla. en ängel, dörrstopp, vällingklockor med fåglar, katter, älgar och skohorn.

Önskar alla en fin söndag!

Kram Helen

5 kommentarer:

Vår sekelskiftesdröm sa...

Hej Helen! Det är väldigt grått ute,
så jag tänkte göra lite nytta inne.
Tapet nr 1 var lite ljusare i verkligheten än på den lilla bilden så det kommer nog bli bra. Igår bestämde vi att måla matsalsmöbeln i vitt och det är ju en inoljad ekmöbel. Kan du berätta hur du har gjort när du har målat om ekmöbler.
Kram Anette

Jema Rose sa...

Vilken vacker keramik!

Jag röstade på Salem´s låt, tyckte att han helt klart gjorde den bästa låten igår...

Jag minns också TV-serien Mistrals Dotter, tyckte att den var väldigt bra!

Ha en fin Söndag, själv ska jag upp på vinden och röja igen...

KRAM, Jenny

<3

essemia sa...

Mistrals dotter tyckte jag också om. Gillade inte skådisen som spelade Mistral bara, haha. Men dottern var vacker. Längesen man såg den nu.
Jättefint det där i grönt.
Hoppas du hade en bra säljardag.
Kram Elzie

Mags Romantiska Smycken sa...

Här var det massor med fint. Gillar de gröna formarna. Kul att få in lite färg, det har varit mycket vitt ett tag.

Ha det gott
/Maggan

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej Helen!
Så mycket fint du har fått in i butiken. Har kikat igenom flera inlägg nu... och oj vad mycket bilder du har lagt in, det var jätteroligt att kika på allt vackert. Fastnade för ljusstakarna från PB Home... mmm, fina!
Idag lyser solen lite av och till, men i helgen var det väldigt grått, så igår hade jag inte ens näsan utanför dörren... Satt och gjorde påskägg hela dagen, till jag fick ont i ryggen. Glömmer ju bort allt annat när jag sitter och pysslar, tom kroppens signaler... Ja när ska man bli klok och förståndig tror du?
Kram
Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...