måndag 8 februari 2010

Vårkläder från Melmelli!

Här visar vi lite mer utav vår kollektionen från Melmelli!
Vi kommer i tre sändningar att få hela Melmellis vår och sommar kollektion första sändningen kommer redan nu i februari.

De populära blusarna långa och i år även en kortare variant, kommer i massor av härliga pastell färger och matchande underklänningar till.

4 kommentarer:

Vår sekelskiftesdröm sa...

Hej Helen! Vilken fin tunika den passar det romantiska modet som är nu. Tusen tack för målartipsen. Vi har ett jätteprojekt på gång vi ska måla 12 stolar, bord och en skänk i vitt. Målar du patina på allt du målar om i möbelväg?
Kram Anette

Viola sa...

Så fina plagg..vad sugen jag blir...men här hemma är det ju slapparkläderna man går i..blir skillnad det när jag öppnar butiken...då blir det skärpning...:) paket är på väg, sände det i helgen så du bör ha det när som helst, hoppas du får en skön och "lugn" tisdag, kramen

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Oj så mycket fina kläder! Du har ganska mycket kläder nu också... men du har ju det fina rummet att ha allting i... Ooh, vi måste åka till dig i vår Violan och jag...
Kram
Marie

EVA AGNES sa...

Hej Helen!
Jo, vi har mycket riktigt höga snövallar och otroligt mycket snö här. Det verkar aldrig ta slut men så är det ju bara februari månad ännu.
Man kan dock drömma lite om våren och titta på tunikor; hos dig och mig.
Jag har gjort nya påskägg om du klickar på bilden högst upp till vänster på min blog.
Ska i morgon iväg och skaffa lite nya ägg att pyssla med.
Det gäller att hålla igång.
Kul att du gillade de du köpte av mig förra påsken.
Kramar Eva Agnes

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...