söndag 28 februari 2010

Godmorgon!
I natt har det rasat ner snö från taket, vi trodde nästan det var åskan som slog ner. Det dånade så. Var bara tvungen att ta mig ut och kolla att alla pannor satt kvar. Det lät som varenda en ramla ner. Men de satt kvar som tur var.

Redan söndag! Jag fattar inte hur fort veckorna går! Nu har vi bara golvet kvar i ut byggnaden, som skall snickras ihop, det hoppas jag vi lägger klart idag. Sen blir det till att måla hela nästa vecka. Nästa vecka kommer det stora leveranser och då måste vi vara klara, för då behöver vi plats.

Visar här lite bilder från butiken, fotograferade i veckan!

Idag söndag är det öppet i vanlig tid 12.00 - 17.00

Önskar er alla en härlig dag!
4 kommentarer:

essemia sa...

Ljuvligt, ljuvligt.
Kram Elzie

Marie sa...

Hej svejs, det här var ju för festligt... medan jag var inne på din nya hemsida och kikade runt hälsade du på i min blogg och lämnade ett avtryck - vilket alltid är skoj! :)

Även om jag försöker tänka positivt trillar även jag dit ibland.... som idag när snön vräker ner igen över oss... Hmm... Men tar tillfället i akt och fixar med borrmaskinen i min evighetsföljetång badrummet! Har ej haft kameran igång än dock, det kommer bilder senare... I helgen var jag på Falbygdens ost så ska strax lägga upp några bilder därifån om det blev några bra sådana.

Kikar ut till dig när vårtecknen visat sig lite mer!

Må gott!
Marie

Rosor och Spetsar sa...

Kul att du bygger ut butiken, kommer ibland till den och njuter en stund. Var i söndags för att inhandla Nya numret av Jeanne Dàrc Living och kunde inte motstå de nderbara äggen i zink (handgranater) som vi skojade om på hemvägen.
Kom gärna in till mig o titta hur jag pyntat med dem.
Kram Annelie

Lavendeldockan sa...

Hej min vän.
Ohh vilka härliga bilder, attans vad shoppingsugen jag blev fniss.
jag har fått ett jättefint matbord av svärmor som är så där naturligt sliten i sin vita färg,i det slitna anar man det mörka under.
Jag tänkte fråga dig helen för jag har verkligen stillestånd i dag,hade tänkt byta gardiner i köket till något mer franskt lantligt,har du något förslag på vad jag kan hänga upp?

kram vi ses snart
erica

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...