fredag 26 februari 2010

Nu har kläderna från Ester Eleonora anlänt!

Här kan man snacka om romantiska kläder! Det roliga är att Erika se bilderna nedanför, är en storlek 34-36 och jag är en 44 minst och jag kom också i kläderna utan problem, Sen är väl jag inte den som har romantiska kläder på mig så ofta men en del utav klänningarna tyckte jag att även jag kunde ha. One size är det på alla Ester Eleonora kläderna. Toppen tycker vi!

Även sjalar både från Ester Eleonora och Melmelli har vi i mängder. Alla i ljuvliga pasteller, blandat med tunna spetsar och virkade spetskanter.

Idag kommer det en stor sändning till ifrån IB Laursen.

Välkomna hit och vår inspireras!

Kram5 kommentarer:

Almbyboden sa...

Åh vad snygg hon är i kläderna! Tack goa du för din uppmuntran hos mig. Får mina rycka och blir kreativ för en stund, ibland lyckas man, ibland inte. Ha en skön helg, och du snart, snart är snön borta!!!!

Almbyboden sa...

Hej igen Helen! Jag har lagt upp din butik hos mig som länk nu. Såg ju att du fixat hemsida!!!! Din butik är så himla fin. Härlig inspirationskälla till mitt lilla skyffe.Jag är ju trädgårdsintresserad som du kanske förstått och skulle gärna höra lite om er trädgård vid tillfälle då den verkar ha gamla anor (såg det på hemsidan) Kram Marie

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej! Vilken fin hemsida ni har den är riktigt proffsigt! Det ska bli spännande att se om du visar fler bilder från ditt hem och din trädgård. Skönt för er att ni är klara med renoveringen. Lyxigt med pool. Jättefina romantiska klänningar.
Ha en bra fredagskväll!
Kram Anette

marita blücher sa...

Hej Helen,
Jag blir så otroligt glad och stolt över dina värmande och berömmande ord - tusen tack ! Det är inte lätt att skapa en butik där man kombinerar sina egna idéer och krav med kundernas önskemål. Jag har valt att gå min lite egensinniga väg och i mesta möjliga mån skapa en sparsmakad miljö som jag verkligen tycker genuint mycket om och trivs i. Detta innebär å andra sidan att min kundgrupp förmodligen blir lite smalare än din, då du erbjuder dina kunder ett mycket bredare produktsortiment. Jag tycker att du lyckats skapa en fantastisk butik, den ser mysig och välkomnande ut, och hittar man inte något att köpa hos dig, då vet jag inte vart man skall vända sig. Kikade som hastigast in på er hemsida som också ser jättefin ut. Roligt att läsa lite om gårdens historia och framför allt inspireras av bildgalleriet - en bild säger mer än tusen ord och ger omedelbart en tydlig fingervisning om vad man kan förvänta sig att hitta hos just er.
Tack för boktipset som jag skall kolla upp och ha det nu riktigt bra och var rädda om er.
Varma kramar/Marita

Annbritt Schmützer sa...

Hej Helen
Din hemsida är super..
Jag mejlar dig om leverantören på ljusen*L*

vi höres
annbritt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...