tisdag 16 februari 2010

"INSPIRATIONSKVÄLL MED MODEVISNING"Nu har vi snart färdigställt den nya utbyggnaden och kommer återigen att ha möjlighet att anordna inspirationskvällar med modevisning och kundkvällar!!!


En gång i månaden kommer vi under hela våren att ha inspirationskvällar med modevisningar, då vi visar de nya vårkollektionerna och senare sommarkollektionerna från Melmelli, Pijazz och våra nya klädmärken från Ester Eleonora och Elizabeth B! Vi kommer även att bjuda in en frisör som visar lite frisyrer och ger tips och idéer. Dessa kvällar kommer vi att kunna ta emot ca 35 personer.


Det blir lättare förtäring och dryck till ett självkostnads pris. Kaffe och kaka bjuder vi på.
Kvällar du kan boka dig på, är följande:


Tisdagen den 30/3 kl. 18.30
Onsdagen den 28/4 kl. 18.30
Torsdagen den 27/5 kl. 18.30


Det är först till kvarn som gäller!
”Kundkvällar”


Nu kan vi också fortsätta med våra s.k. ”kundkvällar” . Dessa kvällar kan ni boka butiken, tillsammans med inredningsintresserade vänner eller arbetskamrater. Ni kanske är ett tjejgäng som vill prova kläder och smycken, eller hitta på något annat. Vi planerar tillsammans med varje grupp upplägget och eventuella aktiviteter efter era önskemål. Här har ni möjlighet att ha en trevlig kväll i avkopplande och inspirerande miljö.


De här kvällarna bjuder vi på fika om så önskas. Ni kan även välja mellan tre enklare maträtter med dryck till ett självkostnadspris.


Dessa kvällar bestämmer ni själva vilket datum och tid som passar er bäst, så ska vi försöka att tillgodo se dessa, beroende på aktivitet.


Hjärtligt välkomna ! Önskar Erika, Susanne och Helen


Anmälan görs till mail: info@butikostergarden.se eller tele 0500-440628 el 073-6562728 eller i butiken. OBS! Anmälan är bindande (avbokning senast 5 dagar innan)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...