torsdag 18 februari 2010

Vår kollektionen från Melmelli är här!

Ja så var det då snö oväder igen! Det är nog fler än jag som är trötta på denna vinter. Som tur är händer det lite kul i butiken, massor av nya kläder och inredningsprylar kommer dagligen nu. I morgon kommer första sändningen från Melmelli. Så vi hoppas kunna packa upp dem imorgon.
Nytt från Pijazz bör också dyka upp imorgon.

Nya Magasinet från JeanneArc Living finns nu i butiken.


Här nedanför visar vi några tunikor och klänningar från vår nya leverantör Ester Eleonora. De skall komma första veckan i mars.

Vi har öppet som vanligt hela helgen!

Hjärtligt välkomna!4 kommentarer:

Fru Inredning sa...

Hej där Helen.

Vilka underbara tunikor:) Vill ha.

Var ute hos er igår, du var inte där dock utan Erika. Blev ett armband, lite stort dock men det fixade jag så det blev så bra så. Köpte nya nummret oxå:)

Ha en bra dag.
Kram Kristina

essemia sa...

Nej, som du har slitit med butiken så förstår jag om du inte har tid med blomprakten på samma sätt. Även om det svider, som du skrev.
Önskar er en bra helg.
Kram Elzie

Viola sa...

Vilket härligt gnällsamtal vi hade...:0) skönt att få ösa ur sig ibland...:0)got kontakt med HB dom erbjöd direkt 1,35 och kunde tänka sig att kanske gå ner ytterligare, så nu säger jag tack och adjö till Nodea, puss och kram igen

Roses, angels & white homes sa...

Hej igen! Gud så fina kläder du har i butiken! Översta bilden i detta inlägg är väl den du hade på dig igår. Finns såna kvar? och vad kostar en sån! Jag vart så kär i den! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...