söndag 21 mars 2010

Invigning och bloggträff

Vilken härlig helg jag haft!
I lördags morse körde jag till Norrköping mot Arkesund och "Bossgården" jag hade en helt underbar dag, tillsammans med andra bloggare. Det var premiär visning, för oss bloggvänner i Gårdsbutiken Romantiska Ting http://violasromantiskahem.blogspot.com/. Viola den rara hade ställt till med fest.

Viola har skapat ett fantastiskt hem på Bossgården, med hårt arbete och med envishet har hon verkligen lyckats få till allt på ett mycket vackert sätt. Butiken var även den helt underbar. Där var det svårt att hålla i plånboken. En bra blandning av gammalt och nytt. Viola hade inrett sin butik, som ligger på gården till ett hem, där fanns ett kök, badrum, sovrum och storarum allt var inrett som om det bara var att flytta in där. Det liknade ett gammalt hem från förr. Alla saker var till salu. Vi handlade och vi minglade runt en bra stund i butiken. Viola hade även dukat upp en jätte god lunch till oss.

När vi inte orkade shoppa längre var det fika inne i Bossgården. Ljudnivån var hög kan ni tro, med så mycket pratglada tjejer. På kvällen gick vi över till Violas granne som är krögare, där bjöds det upp till en jätte god middag. Jag kan ju säga att jag sussade gott, i gästrummet på Bossgården.

Vilka presenter Viola öppnade på morgonkvisten! Vi som var med satt bara och gapade. Det ena vackrare än det andra, här hade man verkligen pysslat och knåpat själva. Viola har fått så mycket fina saker och uppskattning i helgen och vi fick en underbar värdinna som bjöd på sig själv och på sitt hem.

Tänk vad många härliga människor jag lärde känna denna helgen! Tack alla som var med för trevligt sällskap!

Tillslut vill jag passa på och önska Viola på Gårdsbutiken Romantiska Ting http://violasromantiskahem.blogspot.com/ all lycka i framtiden med butiken och Tacka för en jätte mysig och trevlig helg.

Efter helgens alla intryck och inspiration känns det kul att nu få ta tag i det sista av ut- byggnaden och till vår egen premiär i helgen.

Önskar Er alla en ny härlig vecka!


KramMåste bara få visa det här vackra skåpet från Violans hem! Kan man bli kär i saker så blev jag det i detta skåp.
Det var inte lätt att fotografera i butiken, för det var folk över allt. Här hittade jag visst en vrå, det är en del av sovrummet ni ser.
Här genom fönstret såg man butiken!


Här är en bild i från Violas butik, en del av köket.

6 kommentarer:

Willewira sa...

Hej Helen!!

Visst var det en underbar dag!!! Och så fint hon fått det, Viola. Både i hus och butik.

Tänk vad trevligt man kan ha det med människor man aldrig träffat tidigare... det ger verkligen mersmak om fler bloggträffar!

Du får väl ordna en bloggträff med modevisning för oss någon gång, så vi får en uppföljare. :)

Önskar dig en skön start på en ny vecka!!
Ha det gott!
Kram
Willewira

PS. Det skåpet gillar jag också... helt otroligt underbart fint!!

Roses, angels & white homes sa...

tack söta för dina fina ord om korten! ja du det var så trevligt att få träffa dig med :-). Ja vi är härliga vi eller hur hihi. Det är super att få ses i verkligheten. Ja lite mör var man hihi när man kom hem. MEN vilken dag! Ha en fin vecka du med, hörs kram Å så synd att tunika var slut, den var sååå fin! :-(

Jema Rose sa...

Låter som en riktig toppenhelg!!!

: )

Önskar dig en fin vecka!

KRAM, Jenny

<3

Mitt Måleri sa...

hej
vilket fint inlägg du gjort =) de va verkligen kul att träffa dig och alla andra underbara tjejer..hoppas verkligen att vi ses igen...
kram pia

Viola sa...

Tack för alla goa ord, vilken tur att du var med..mitt butiksstöd här i livet...min gårdsbutiksmentor får jag döpa om dig till, så du dök ned i målarburken på direkten.. att du orkade..här gick söndagen i slow motion, var i ett tillstånd som liknade lite dvala men nu är jag pigger igen, en underbar helg det blev det..

kramen

Elsa och Helena sa...

Hej Helen! Det var så trevligt att träffa dig och alla de andra. Tack för en trevlig stund vid frukostbordet hos Viola!
Kram Helena

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...