onsdag 17 mars 2010

Nyheter i butiken!

Nu är det sista helgen vi snickrar på utbyggnaden. Nästa helg ska det vara klart! Vi återkommer med mer om detta i nästa vecka.

Det strömmar in anmälningar till inspirations och modekvällen den 12/4, men fortfarande finns det lite platser kvar. Det är jättekul att vi fått en sådan respons. Det kommer in kläder från våra kläd leverantörer hela tiden. Innan helgen kommer det flera nya modeller av bla Elin skjortan i olika färger från Melmelli, även flera andra nya tunikor och skjortor

Nya varor från IB Laursen kommer att finnas till helgen. Tänk om bara snön kunde försvinna så vi kunde göra lite fint utanför butiken också. Mycket skall byggas utanför butiken till sommaren för att skapa lite bättre exponering av trädgårdsprodukter. Det blir mycket till trädgården i år.

Kan passa på och berätta att upphovskvinnorna till SussiLi kommer hit till vår inspiration och modekväll den 30/3. De kommer att visa alla kläder vi har beställt till butiken, samt visa hur fint det går att kombinera dem. Susanne och Anneli heter tjejerna. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna!

Ha det gott!

Kram


Visar här nedanför lite kläder som har kommit och kommer i helgen, från Melmelli och IB8 kommentarer:

Annbritt Schmützer sa...

Hej Helen.
Gör bilderna större för när man klickar på dom är dom lika stora som på bloggen.Det är bra om man kan se detaljerna på kläderna*L* Dom pratar om dig inne hos mig*L*

Ha en skön helg
annbritt

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
På din blogg är det alltid vår, fåglarna kvittrar så vackert.
Det var en intressant historia om luffarna.
Kram Anette

essemia sa...

Vad roligt att det börjar närma sig färdigt.
Hoppas ni får en bra helg.
Kram Elzie

Roses, angels & white homes sa...

Hej! tack för en fin dag igår hos Violan. Var trevligt att träffas. NU har jag hittat till dig och lagt mig som följare in din underbara blogg. ha en fin söndag. Kram

Lavendeldockan sa...

underbara saker du visar,zink-kannan pryder nu mitt köksbord fniss.
vad jag längtar tills man får börja fylla garderoben med dessa underbara kläder,kommer du att få hem några vårjackor med typ spets-detaljer?
kram erica

Almbyboden sa...

Hej Helen! Så härligt att få träffa dig och höra hur du pratar gott om ditt liv och företagande. Så inspirerande! Jag satsar vidare och ska iväg för att få affärsrådgivning under veckorna. Ha det gott, Marie!

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Tack för din snälla kommentar om matsalsskåpet. Det var kul för dig att du hade det trevligt i helgen.
Då får man ta att man blir lite trött och tung i huvudet:-)
Kram Anette

Jeanette sa...

oj så mycket fint du visar jämt ,härligt att vi fått vår nu
kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...