måndag 8 mars 2010

Livsbalans!

Hej goda vänner!
Idag har jag varit på hälsomottagning för kropp och själ. Jag fick reda på mycket om mig själv som jag inte visste. Det gjordes en mätning som sker via elektriskt ledande gummibandselektroder som appliceras runt handleder och fotleder samt huvud och får på så vis kontakt med akupunkturmeridianerna och dess punkter. Sen mäts över 9000 olika processer i kroppen. Därefter följde analys vilka häsorisker som är mest aktuella och vad som kan vara bakomliggande orsaker. Sedan gjordes en balansering. Scico mätning mäter bl.a. blockeringar i meridiansystemet. Allt för att främja kroppens självläkande förmåga. Mitt största problem var inte helt otippat S T R E S S. Ja det hela var mycket intressant.
Kanske kan jag motivera mig att leva lite sundare nu! Försöka duger.
På måndag nästa vecka skall vi vara med på en minimässa på Nordea! Imorgon kommer det personal från nordea och skall prova ut lite kläder eftersom det denna kväll även blir modevisning med kläder från olika butiker. Jätte spännande att få vara med.

Blev jätte rädd idag då en vänlig granne ringde och meddelade att en av mina hundar låg på stora vägen. Tänkte direkt det värsta. Men han hade tydligen bara lagt sig i solen där och tog det helt lugnt. Inget hände som tur var, men nu är det ett " MÅSTE "att få upp stängsel och det direkt. Han brukar aldrig gå ner till vägen. Men här ser man att ett djur är ett djur. Man kan aldrig lita på dem.


Låt solen värma näsan i veckan!

Kram

5 kommentarer:

Marie sa...

Oj, så läskigt med din vovve! Tur det gick bra!
Stress är hemskt - totalt förödande! Hoppas du uppnår Livsbalans snart.
kram
Marie

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Stackars dig, jag förstår att du fick hjärtsnörp de små djuren kan göra en orolig ibland. Söta koppar du har på bilden de är värda att titta närmare på. Att vara stressad så säger min pensionerade granne ofta "man ska ha roligt" Det är väl rätt, man får inte glömma glädjen för alla måsten. Vi håller på att måla våran matsalsgrupp vit och det är inte ett måste:-) Vi har tagit lite tips ifrån dig hur man får patina.
Kram Anette

Maud sa...

Lurgt det där med stress....som sagt inte otippat.... men det gäller att försöka hitta rätt... att prioritera så det man tycker är roligt,får va just det....roligt,inte ett tvång....
Sönt att lilla vovven mår fint...otäckt när de ger sig i väg på promenad... en sak till jag åker inte med till Violan... hoppas ni får det mysigt...
Ha det gott!!
Kram Maud

Lavendeldockan sa...

Hej gumman.
Du har en award att hämta hos mig för att du ger mig så mycket inspiration och glädje.
kram erica

Lavendeldockan sa...

tack raring, va go du är, jag tar så gärna emot dom,plocka ihop dom du har så kommer jag och hämtar dom under helgen, tack än en gång.
varm kram erica

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...