måndag 15 mars 2010

Minimässa med modevisning på Nordea!

Efter en lyckad kväll på Nordea, känns det skönt att vila fötter och ben. Tänk att man kunde steppa i högklackat en gång i tiden. Nu orkar man inte ens stå i ett par timmar, utan att fötter och ben värker. Men ska man vara fin så ska man ju lida pin ( det sa alltid min Mormor)
Så det så...

Nu har vi bestämt att vi kör en inspirations- och mode kväll till i april. Det är så många som har velat anmält sig och det har inte funnits platser. Så vi kommer alltså att ha ytterligare en inspirations och modekväll Måndagen den 12 april kl 18,30. Så skynda er och anmäl er om ni vill vara med. Anmälan gör ni på telefon eller mail (telefonnummer och mailadress står på bloggen här brevid eller på hemsidan http://www.butikostergarden.se/. Eller så anmäler ni er direkt i butiken.

Här nedanför visar vi lite bilder från minimässan och modevisningen på nordea där det även pratades pension och försäkringar.Här på bild var två härliga frisörer med på mässan, Eva och Michaela från Hår & Form, som för övrigt kommer att vara med och inspirera på våra mode och inspirationskvällar i vår.

Vi hade vår lilla monter på ett av kontoren på nordea. Här har vi fått upp lite våga smycken och klockor från Vintage by fé.


Skrivbordet på rummet fick bli lite uppställningsyta. Med en vit spetsduk blev det tillslut skapligt i alla fall.


Vi visade lite av de klädmärken vi säljer i butiken.

Sko akademin med ecco visade skor till våra kläder.

Här var butiken Edens lustgård med och visade sin vackra keramik. En skål fick följa med mig hem.

Så här såg vårt lilla rum ut från utsidan.
Floristen var med och visade fina blomster arrangemang.
Här står Erika i Melmelli kläder.
Över hundra personer hade samlats till en trevlig kväll!
Det var personalen på Nordea som visade kläderna. Här ser vi Elisabeth en av de tjejer som visade våra kläder här med Melmelli kläder.
Här har vi Lisa i våra linnekläder från Zele collektionen.
Till vänster har vi Elisabeth i Ester Eleonoras söta klänning. I mitten visar Lisa klänning och kofta från Melmelli. Till höger har vi Birgitta som visade kläder från en annan butik.
Tack tjejer ni var toppen bra!

1 kommentar:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej! Du verkar som du hade en trevlig kväll på Nordea.
Vår katt Elsa är så snäll och rar.
Man kan undra vad som har hänt hon var så mager och eländig när vi tog hand om henne.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...