fredag 21 maj 2010

Vita fågelburar!

Fredag kväll! Här sitter man och huttrar i värmen. Stod ute i spöregn och planterade. Tyckte det var lika bra att forsätta när jag ändå var blöt in på kroppen. Jag kunde vrida ur kläderna när jag kom in. Därför sitter jag här och fryser fast det säkert är 24 grader inne. Det måste ha kommit massor av regn. Nu skall det väl växa, både blommor och ogräs!

Tänkte snart slå mig ner med nya Jeannearc livings magsin, massor av inspiration och härliga reportage, det är i denna tidning. Nya numret finns nu i butiken och de brukar ta slut fort, vi tar bara hem ett begränsat antal.Sandalerna från Vintage by har kommit i alla storlekar, även halsband och armband i läder.


Ny kort med söta och roliga motiv för alla tillfällen finns i butiken.

Krukor med rosor som här på bilden, även större och på fot har kommit.

Vita kronor och flera olika vita fågelburar i trä och i metall.


En vit ljuskrona med prismor för levande ljus, till ett mycket bra pris.

Läcker keramik från Gerbera så vackert att duka med i sommar.


En ny offwhite blus Joline, ifrån Melmelli finns även i rosa.
Top med namnet Nora african print ifrån Melmelli, ur snyggt till de gröna army byxorna!

Creme färgade ljuslyktor.


4 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Hej! Nu är jag tillbaka igen några veckor. Hoppas allt är bra med dig! Å så fina burar du fått in. Lyktan på väggen, för visst är det en lykta? Den är ju bara så fin. Nu är sommaren här, allt blommar snart och det är så fint. Ha en underbar lördag kram

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Det var en härlig dag i går men idag är det lite mulet, men det är ju varmt och skönt ute. Jag håller på och målar som vanligt. Ha en fin Söndag!
Kram Anette

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Nu börjar solen titta fram ute, men jag ska arbeta i kväll, men jag har varit ledig i helgen och i Lördags var det hur skönt som helst ute. Jag målade apparaterna i en högblank mettalicfärg med en skummgummiroller, mitt favorit verktyg.
Kram Anette

Viola sa...

Ser att vi köpt in samma roskrukor...:D gillar dom verkligen, antar att du oxå haft en lugn och ledig helg...HAHA...ha en fin vecka, KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...