fredag 16 juli 2010

Nu kom regnet!

Idag kom det rejält med regn, o vad mina blommor blev glada. Har plockat jordgubbar i landet och bara gått runt och luktat på blommorna, precis som Ferdinand. Det luktar ljuvlig så här efter regnet.

Erika har plockat upp varor i dag, det kom en stor pall med cement kan man säga, tungt som sjutton. Äpplen, päron, fågelbad i form av ett löv och en massa annat smått och gott allt i cement.
Vi fick plocka om lite i butiken igen, Det är så kul att ändra om och flytta runt. Det får man göra hela tiden när man har butik. Tyvärr blir det dåligt med att flytta runt hemma. Har lovat mig själv att göra en uppryckning i höst i vårt hem. Gamla salen, som man sade förr behöver få en ansiktslyftning, ja det är mycket man vill och lite man hinner.

Trotts värmen och regnskurar har det varit jätte många som har besökt oss idag också,
Alla kunder är så glada och positiva så man blir verkligen på gott humör. Vår kortläsare gick sönder idag troligen av åskan. Men vi fixade med banken så det funkade ändå med kort. Till i morgon kommer det en ny kortläsare. Tänk vad vi är beroende av dessa apparater. Lite kusligt faktiskt.
Vill tala om att vi fortsätter med 50% Rabatt på ytligare kläder, Vi har ett fyndbord där vi ställer fram lite nytt varje dag, även där allt 50% rabatt.

Nu är det dags för mig att krypa till kojs!

Hoppas ni alla tar vara på och njuter av sommaren!

Kram Helen


9 kommentarer:

bakom berget sa...

Hej! Tittar in och önskar dig ett gott veckoslut. Hoppas solen skiner på dig och att du har det bra.
Kram Åsa.

Lavendeldockan sa...

hej vännen =)
Visst är det skönt med regn emellanåt,det behövs både för blommor och oss människor hihi.
Skulle nog inte kalla det konkurans,för det gynnar ingen och det inte ens samma saker som du har i din butik utan det jag kommer pyssla med är homepartys med country design produkter och ladan kommer vara mitt förråd =)
Ha en underbar helg
många kramar från erica

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Vad spännande med de gjutna sakerna som ni har fått in.
Nästa år har vi förhoppningsvis ett trädgårdsland och det jag längtar mest efter är att få plocka sina egna jordgubbar som du gör, de blir nog lite sötare och godare än de köpta.
Ha en riktig skön helg du också.
Kram Anette

Annbritt Schmützer sa...

Va skönt att du kunnat ta lite ledigt..Det är svårt här då produktionen hålls bäst igång när vi är två i butiken och jag slipper avbryta det jag gör hela tiden..Vi åker upp 4 dagar till formex men vi vet inte om vi behöver alla dagarna till mässan så då kanske det blir någon dag i city istället*L*Kul med programmet och alla nyfikna frågor.Jag har inte fått exakt datum av dig ännu men om du kan mejla programmet till mig eller skicka det med snigelpost så blir det bra..Har börjat med din beställning..*L*

kram kram

Maud sa...

Kikar in och öönskar en god fortsättning på sommaren...vackra tavlor med hästar... och mycket annat fint...
Kram Maud

marita blücher sa...

Hej Helen,
tusen tack för din rara sommarhälsning. Ja, man skulle absolut kunna tro att jag åkt bort på semester, så glest som det är mellan mina inlägg, men icke. Jag får istället skylla på full rulle i butiken och den nästan kvävande värmen vi haft nu i flera veckor. Jag vet att man inte skall klaga, men det kan bli för mycket av det goda - några dagars regn hade varit underbart !
Härliga bilder du visar från din inspirerande butik.
Ha det så gott och en fortsatt skön sommar !
Kram/Marita

Viola sa...

Det var ju ett elände att det inte stämde..med eran resa hit, här har vi oxå fått regn så nu kan man andas och sova igen, fullt ös det är det...får ta semester i oktober...ha det gott, kram

essemia sa...

Vad avundsjuk jag blev på dig som fått regn. Här suktar både blommorna och jag efter en skvätt från ovan. Inte roligt att ha trädgård i det här vädret.

Hoppas du har en bra sommar så här långt. Passa på och njut också.
Kram Elzie

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Man gör mer och mer projekt i trädgården och mer blir det väl att rensa. Men det kan vara lite rogivande att rensa ogräs, bara det inte blir för mycket av det goda.
Nu kommer vi få ett par fina soliga dagar. Härligt!
Til helgen ska vi ta en tur till Göteborg och turista och shoppa lite.
Simma lugnt i din härliga pool :-)
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...