onsdag 14 juli 2010

Semester!

Hej!
Nu är jag hemma igen, efter några dagars välbehövlig semester.

Vilken fantastisk sommar vi har fått hittills i år. Det har kommit ett och annat åskväder med lite regn, men för övrigt känns det som man är i något medelhavsland.


Vi tog en tripp till dottern i Oslo några dagar. Vi åkte bla. på en utflykt till Dröback utanför Oslo.


En bild tagen från blomstrande balkonger i den lilla fina fiskebyn Dröback.


En kväll i Oslo, var vi uppe på denna restaurang i Ekeberg och åt en god middag, till denna fantastiska utsikt över Oslo.Efter några dagar i Oslo blev det dags att besöka våra kära vänner i Ulebergshamn. Höjdpunkten var en strålande fin dag på havet, jag älskar att åka båt, här smyger vi fram i sotenkanalen som faktiskt fyllde hundra år i år. På kvällen firades det sotenkanalens dag i Hunnebostrand.

Det blev en dag i Linköping också, Vi hälsade på hos mannens son. Kul att se hur han och flickvännen bodde. På vägen hem passerade vi lite loppisar, där vi bla inhandlade ett symaskinsbord som kommer att få prydas utanför butiken. Tänk vad kul det är att åka bort, men samtidigt så skönt att komma hem.Ni som varit hos oss i butiken, vet att det mitt i mot butiken står ett vagnslider, jag brukar kalla det traktor garaget. Här kommer vi att börja bygga en snickarverkstad på nedervåningen, här kommer vi att renovera möbler, som även kommer att vara till försäljning. På övervåningen får vi en härligt stor lokal att ha våra inspirations o modekvällar samt temakvällar i. Den lokalen vi använder till detta idag, blir alltså mer butiksyta istället. Det kommer att bli många fler klädmärken kan vi lova, till hösten. Så klart blir det även mycket nytt på inredningsfronten.Men just nu kör vi för fullt med vår SOMMAR REA 50% på nästan alla kläder. Även 50% på massor av varor i butiken.Blomserpinnar i form av fjärilar, trollsländor, bin, kallor mm från two faces. Äggkopp stor med cement ställning även de från two faces

Ställning med krona finns även marchallhållare till.

Många olika vackra krukor, här med rosmotiv.

Stora fina Mårbacka pelargoner finns till försäljning. Handfat och kanna i vacker ställning.Hela sommaren hittills har jag knallat runt på mina Calou, så sköna de är och så kul att många tycker man har fina träskor på sig. Vi har flera färger och sorter i butiken.
Till helgen har vi nybakta jordgubbspajer och rabarberpajer med vaniljsås, i vårt lilla kafé.
Vi önskar alla varmt välkomna!
Helen och Erika

5 kommentarer:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Det är skönt att komma bort lite men lika skönt att komma hem.
Det är helt underbart vackert och varmt väder, så ska det vara så man har fått lite nog av sommaren när hösten kommer. Dick gräver ett trädgårdsland och jag jäser vid bryggan.
Kram Anette

Angels & Roses sa...

Välkommen hem! Så fina bilder du tagit, vackert ställe. Hoppas du nu samlat ordentligt med krafter nu! Kram

Lavendeldockan sa...

Hej vännen.
Vad skönt med lite semester för din del, det är du värd.
Här jobbas och slits det för fullt,nästa vecka kommer dom nya fönstren och då börjar det på allvar =)
Sköt om dig gumman.
många kramar erica

SussiLi sa...

Hejsan!

Så skönt ni har haft det. Vad spännande med att renovera och sälja gamla möbler...ni är för duktiga:)))...

Kraamar från AnneLi...SussiLi...

Angels & Roses sa...

Helen! Kan inte du få lite regn till oss här också? jag smälter snart bort. Huvudet värker av värmen om man är helt borta. Skönt att vara ledig, skulle behöva det jag med. Snart måste det väl bli svalare. Man är inte van med denna värme. Ta hand om dig söta du kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...