onsdag 4 augusti 2010

Inköpsresa

Det verkar stört omöjligt att lägga in bilder på bloggen i kväll!
Så det blir bara text tyvärr.

Tänkte berätta att jag och Erika har varit på Melmellis showroom under takåsarna i en mysig vindsvåning på Magasinsgatan i Göteborg hela eftermiddagen. Gunnel Stenman som har designat alla Melmellis kläder tog som vanligt emot oss, alltid lika trevlig och gullig. Hon är så oerhört vacker i sina egen designade kläder.

Jag läste en liten intervju med Gunnel för ett tag sedan! Där Gunnel berättar att hennes första kollektion kom ut våren 2008.

Gunnel beskriver Melmelli kläderna på följande sätt:

Kvinnligt, lekfullt och lite bohemisk. Det ska vara skönt att ha på sig och smickrande passformer. Gunnel gillar att leka med färger som harmonierar med varann, hitta roliga lösningar. Typ hennes under klänningar, kul med lager på lager.

Gunell svarar på varför hon tror att Melmelli blivit så oerhört populärt. Att hon gör bara det som hon själv gillar, och att det är fantastiskt kul att det slog så väl ut.

Gunnel hämtar sin inspiration överallt, ju mer udda desto roligare. Inför varje kollektion känner jag alltid efter vad jag själv vill ha på mig och utgår ifrån det.

Vi är så oerhört stolta att snart få presentera höst kollektionen för Er i butiken. Den känns helt fantastisk i år, något alldeles extra tycker vi. Gunnel säger själv att hon nu är på rätt väg och hittat sin rätta väg. Vi kan bara hålla med.

Till helgen kommer vi att få in nya varor från lite nya leverantörer! Det skall bli spännande. Vi fortsätter så klart med vårt FYND BORD och HALVA PRISET PÅ NÄSTAN ALLA KLÄDER SOM FINNS KVAR. EN DEL TRÄSKOR FRÅN CALOU ÄR OCKSÅ NEDSATTA I PRIS.

Vi får ursäkta att det inte blev några bilder idag på bloggen. Hoppas det slutat krångla till imorgon. Då återkommer vi förhoppningsvis med lite nya bilder.

Varmt välkomna till oss!

Kram Helen

1 kommentar:

Monika sa...

Hej Helen! Du har alltid så fina bilder på dina saker. Behöver nog gå i lära hos dig. Ska ni till Stockholm , eller är ni färdigshoppade,ha ha(tror jag inte ni är).Kram, Monika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...