fredag 6 augusti 2010

Melmelli älskare!

Å vad skönt att jag fått ordning på bloggen! Jag har suttit i flera timmar och försökt klura ut vad som var felet. Det gick nämligen inte att lägga in bilder. Tillslut så löste allt sig. Skam den som ger sig.

I två dagar har jag nu stått och packat upp varor, alltid lika spännande, man glömmer oftast vad man har beställt. Vi har bland annat fått lite nya tavlor med vackra motiv och fina tänkvärda texter. Även kort med vackra tänkvärda texter.

Erika har varit ledig den här veckan och har åkt tillsammans med sin syster till kusten. Den ledigheten är henne väl unnad. Hon har dubbeljobbat under hela sommaren. Hoppas hon får det riktigt härligt.

Nu alla Melmelli älskare! Sänker vi sommar klänningarna, topparna, och en mängd andra plagg med hela 70%. Passa på nu kommer de att försvinna snabbt!

Visar här lite bilder ifrån butiken, nu har vi ändrat om lite igen. Eftersom det kommer nytt och saker försvinner hela tiden. Så blir det att flytta runt och ändra om hela tiden. Men det är just det som är så himla kul.

Önskar Er alla en fin och lugn helg!

Kram Helen

6 kommentarer:

Annbritt Schmützer sa...

Hej
Finns det några ballongbyxor i strl XXL..
kram

hemma hos lilla mej sa...

Vilken tur att det löste sig med datorn.Vad mycket fint du visar.Underbara bilder.Önskar dej en härlig lördag rara du.Kram Rita ♥

Livsnjutaren sa...

Hej, vilken härlig butik. Och inte så låmngt bort heller. Verkligen härliga kläder. Lastar några vänner och kommer över någon dag.Vad har ni för klädstorlekar? Jag är en avlång rund sak.

marita blücher sa...

Hej Helen,
Tack för din rara hälsning hos mig. Ja, ibland kan det vara lite svårt att skilja sig från inventarierna, men å andra sidan är det trevligt för både en själv och kunderna att butiken byter skepnad då och då. Formex hänger fortfarande i luften för mig, skulle så gärna vilja dit, men vet inte om tiden räcker till - tyvärr. Härliga bilder från din vackra butik och så många fina nyheter du fått in.
Ha det så bra och var rädd om dig.
Kram/Marita

Angels & Roses sa...

Skönt att det löst sig med problemet. Det är inte kul att det inte fungerar. Härliga butiks bilder igen som vanligt. Hoppas du haft en trevlig helg. Kram

Vår sekelskiftes-dröm sa...

När jag åker förbi i förra veckan när ni hade öppet så var det så mycket bilar hos er. Då tänkte jag nu är det nog rensat i butiken men du beställer bara in nya fina saker.
Ha en bra vecka och på tisdag ska vi få lite sol.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...