torsdag 21 oktober 2010

Godkväll!

Nu eldas det i kakelugnarna kan ni tro, iskallt är det och snöat har det gjort, det ligger ett litet vitt och tunt täcke ute. Tänk att vintern kom så snabbt...

Igår var jag och två kompisar på en utflykt, till Nora gick färden. Så mysig denna ort är med alla sina bevarade trä kåkar. Vi hälsade bland annat på hos Ann-Britt, i butiken Krukmakeri i Hemjord. Ann-Britt bjöd på jätte gott kaffe och goda skorpor. Sedan gick färden till lite små butiker runt Örebro, vi hann med tre stycken. Tänk vad kul det är att shoppa ihop med trevliga vänner. Det blev allt lite smått och gott som fick följa med hem. Jag kan ju i och för sig shoppa hos mig själv, men det är alltid roligare hos andra.

Nu har vi fått hem flera sorters kransar, vi har också köpt hem stor kuddmossa, mjukt enris (inte ett dugg vasst och stickit) perfekt att göra kransar av. Pumpor för dekoration och även blommor.
Det har också kommit en hel del nytt i järn, svarta urnor, stora och små, även grytor med tre ben i tre olika storlekar i svart.

Vi har börjat så sakteliga och plocka upp julsaker, känns lite tidigt men det är många som frågar efter det. Från Melmelli kom en ljuvlig kofta att vira om sig , handvärmare i armygrönt och svart, även de från Melmelli. Sen har ju Johanna tunikan i brunt kommit. Vi får in varor från flera olika leverantörer varenda dag nu, vi hinner knappt plocka upp och prismärka allt.

Imorgon är det redan fredag, har tänkt att unna mig massage hos Birgitta på Björkhagens massage och behandlingar. Skall bli så skönt att få axlar och nacke knådade.

Oj vad många som anmält sig till Mode och Inspirationskvällen nu på måndag den 25/10 kl 18,30 vi blir hela 50 stycken. Ni är alla hjärtligt välkomna!

Jaha då får vi se om det har kommit mer snö till i morgon bitti...

De här fina lyktorna är nya.
Små vita zink hus finns även i silver.
Här har vi lycktorna igen, samt en vit järn urna.
Fina prisvärda brickor i två storlekar, här med advents dekoration.
En liten järngryta på tre ben.
Lite blomsterdekorationer är ett måste för mig så här års, när man inte kan njuta av blommor ute i naturen längre.
Lingon kransar!
Läckert bord! Här doftar det underbart av alla doftljus, doftpåsar och badbomber.
Den här lampan kom idag! Mycket prisvärd, lite över tre hundra för hela lampan med skärm och fot. Det kallar jag billigt.
Här har vi dekorerat en bricka med riktiga höst färger. Både blommorna och pumporna, brickan, ljusen och krukan finns att köpa i butiken.
En gullig låda med massor av förvaring, för scrapbooking, sybehör, eller annat smått och gott.
Krukor med blomkrans så fin att plantera i.
snöbär, taklök, röda blad och kuddmossa här i zinkbytta.
Nu har klänningen Eva från Ester Elenora kommit.
Söta tavlor och kort med vackra texter!
Krans med vita orkidéer!
Här ser ni den lilla och den mellersta järngrytan i svart. Tänk vad fint man kan göra i dem till advent och jul.
Tavlor med olika motiv och ordspråk! En fin ge bort present.
Det stora tinget jag skulle vilja uppnå nu är en god natts sömn!
Tjingeling!
Helen

1 kommentar:

CL.O.T sa...

Hej Helen. Du har fullt upp förstår jag, med alla grejer och kläder som ska packas upp. Höst och vinter är härligt , fast bara om det är snö och kyla i måttliga mängder.Vi håller på med våren för fullt, planterar pensèer för kommande säsong. Ha det gott/ Monika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...