måndag 18 oktober 2010

Smycken!

God kväll!

Hoppas ni haft en bra helg. Här har varit toppen. Jag jobbade idag i butiken, tänk så kul det är att träffa alla kunder. Vi fick massor av beröm för vår rödbetskaka som vi bakat. Den var det många som njöt utav. Jag har hunnit städa lite på tomten inför den kommande vintern. Det skall bli jätte kallt i år med spår de vise. Förra året hann vi inte få in trädgårdsmöblerna innan all snö kom. Men som sagt i år är vi bättre förberedda.


Vi har fått hem smycken! Både ifrån Baglady, Våga och Lotta Djossou. Den här veckan kommer även vågas fest kollektion. Vi har mycket sjalar ifrån Våga som håller ett bra pris. Vad vi gillar med vågas smycken är att det finns en stor bredd i deras sortiment. Bra priser och bra kvalité.

Designade i Hedemora.

Bagladeys smycken är ofta stora med stora detaljer. Riktiga utstickare för de som vill synas. Även Baglady har bra kvalité med lyxig känsla. Också det till bra priser. Man får alltid med en silkes påse då man köper ett baglady smycke. De är så praktiska att ha med på resan och förvara sina smycken i.


Lotta Djossou smyckerna är i brons och en del i silver. Håller en hög klass, ovanliga och unika.
Passar helt perfekt till våra Melmelli kläder där knapparna oftast är i brons.

Jaha så var klockan alldeles för mycket igen, tänk att det är stört omöjligt att komma i säng. Troligen behöver jag inte så mycket sömn, jag sover nästan aldrig mer än sex timmar per natt. Ändå kan jag inte påstå att jag är särskilt trött på dagarna. Det är kanske så att en del behöver mer eller mindre sömn, å jag behöver då mindre.


I morgon åker vi till Göteborg för att göra lite inköp till sommaren 2011. Ja det gäller att vara ute i tid.Önskar alla som kikar in en glad och trevlig vecka!Kram Helen

3 kommentarer:

Rosor och Spetsar sa...

Oj oj oj så mycket snygga smycken, underbara o smycken kan man inte få förmånga av, det är så härligt att variera.
Du undrade om du fick köpa av mina hjärtan, kul att du tyckte om dem.
Och visst går det bra, du kan väl maila mig bmp468r@tninet.se
Ha en fin vecka
Kram
Annelie

Viola sa...

Är det till kayene du ska...fick inbjudan om att dom hade show room just nu men vet i katten om jag orkar åka ner direkt efter jag kommer hem från S. vilka smycken...helt underbara..här är det fortfarande krassligt men jag hoppas på under tills i morgon, kramen

essemia sa...

Vilka härliga smycken. Och så bra att du hunnit vara ute i trädgårn lite. Ja, här har snön redan kommit och det är alldeles för tidigt. Kallt är det också, så de vise kanske har rätt??

Nu ska jag in i din klädblogg och titta.
Ha en fortsatt bra kväll.
Kram Elzie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...