onsdag 24 november 2010

ADVENT

Visste ni att ADVENT betyder ankomst! Vi väntar ju på julen. Måste erkänna att jag inte visste det. Har aldrig tänkt på vad själva ordet egentligen betyder. Jag tycker adventstid är en härlig tid, med förberedelser och förväntningar. Själv så börjar julen tidigare och tidigare för var år. Eftersom jag älskar denna tid så vill jag hinna njuta av den så länge som möjligt. Efter jul är det inte riktigt samma sak längre. Allt är liksom förbi då. Fast det är klart juldagen och annandagen är speciella de också. Då är det lite lugnare och man hinner njuta av allt fint man gjort hemma.

Jag är personligen inte så mycket för rött. Använder helst vitt, silver eller guld. Fast i köket kan det bli en och annan röd hörna. I butiken märker jag att folk verkligen vill ha rött. Allt rött är det strykande åtgång på.

Vad med snö vi fått här idag, det har snöat oavbrutet hela dagen. Mer är tydligen på väg enligt metrologerna. Det ser ut att bli en upprepning av förra året. Det är väl som de vise säger att sannolikheten är störst att vädret är likadant i år som förra året. Alltså bara att gilla läget!

Nu har vi gjort adventsfint i butiken. Nya varor fortsätter att komma varje vecka. Vår tid går alltså mest åt att packa upp och prismärka.

I helgen har vi öppet som vanligt!

Tors 11 - 19
Fred 11 - 19
Lörd 10 - 16
Sön 12 - 17

En kopp kaffe och hembakat kaffebröd finns framdukat!

Varmt välkomna!

4 kommentarer:

Lavendeldockan sa...

ååå vilka underbara bilder du visar helen, nu har jag ett STORT måste ha begär så vilken tur att jag kommer till butiken imorgon för att shoppa, hoppas du är där då?
ta väl hand om dig
många kramar
erica

CL.O.T sa...

Vad många fina grejer du har. Prismärkning och upplockning tar väldigt mycket tid, särskilt för dig som har såna massor av saker. Hoppas på en god julförsäljning. Ha det gott/ Monika

Maud sa...

Vill önska en Härlig Första Advent...
Kram Maud

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Ha en bra Advent och jag hoppas att ni inte har snöat inne.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...