lördag 6 november 2010

Alla helgons dag!

Ville bara önska Er alla en riktigt varm och mysig helg. Vi får tända ljus och minnas de som inte längre finns hos oss och glädjas över den tid vi fick vara tillsammans.

Nu har vi fått upp en tredjedel utav allt som kommit till butiken och då har vi pack upp sen i onsdags. Samtidigt försöker vi skapa lite julstämning i butiken. Det har varit rekord mycket folk både torsdag och fredag, jätte kul, hoppas ni har förståelse för att det är lite rörigt. Till nästa helg då vi har julmarknad, då skall allt vara pyntat och klart, både inne och ute.

Vi har så klart öppet imorgon lördag mellan 10.00 - 16.00 oj det är visst redan lördag kl är redan 24,30. Bäst att krypa i säng så vi orkar fortsätta att packa upp.

Kram på Er!

Helen
9 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad mycket fint du visar.Ja nu är det bara så härligt.Idag tänder jag mycket ljus för det är ju så mysigt.Önskar dej en fin dag.Kram Rita ♥

Anonym sa...

Tack för besöket!

http://loppisskattkammaren.blogspot.com/2010/11/butik-ostergarden-skovde.html

Fågel Blå sa...

Åhh så mycket fint jag kan se!
ha en fin helg!
Kram Kathrine

erica sa...

Viulka härliga bilder du visar helen, riktigt myspys juligt, tänk vad man längtar efter att få börja julpynta hihi!
Sköt om dig och må så gott!
många kramar
erica

Anonym sa...

Hej!
Jag håller just nu på att planera för att öppna min egna butik. Och gissa om jag längtar ännu mer när jag tittar på er blogg...ni har så vackra och inspirerande bilder så det är inte sant... Jag har tittat igenom bloggen från allra första början och det är bara sååå magiskt. Stor stor kram till er =)

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Så spännande med lite jul i förtid så man får lite inspiration.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Anette

CL.O.T sa...

Hej Helen! Var inne i butiken igår, men jag såg bara en liten skymt av dig. Du såg lite stressad ut. Du var väl mitt i uppacket av nya grejer. Mycket fint har du. Ha det gott/ Monika

Annbritt Schmützer sa...

Hej tjejen
Såg riktigt fint ut..
Men var har den fantastiska keramiken från Nora blivit arrangerad?

kram

marita blücher sa...

Vackert och fint i butiken Din, ljuvliga och stämningsfulla bilder Du bjuder på. Visst känner man julstämningen ända ner till Skåne. Hörde på radion om varning för ett förskräckligt snöoväder i era trakter. Blev det något av detta ?

Ett stort TACK för Dina vänliga, uppmuntrande och trevliga rader på Maritas blogg. Kan väl bara säga att den rätta stämningen går inte att göra ensam utan behöver ett minst lika stort och liknande gensvar från besökaren. Något vi ofta får uppleva tillsammans med Maritas besökare och kunder. Minns mycket väl ert besök och det Du beskriver när Din man och Du hälsade på. Sådana där möten och upplevelser som bl a gör livet värt att leva särskilt då när mötena består av nya och främmande bekantskaper.

Håller med Dig Marita har verkligen hittat rätt med mycket, i sin butik. Tror också att Marita håller på att utveckla en klok och bra strategi för att kunna räcka och ha kul länge. Vi önskar Dig allt gott och det fortsätter att gå bra för Dig.

Allt det bästa
Hans

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...