tisdag 23 november 2010

julkransar, hyacinter, julpyssel

Ja så har vi avslutat en kundkväll med ett tjugotal personer. Vår gulliga Anna kom och visade o inspirerade till att göra egna arrangemang till advent. Anna gjorde några fina kransar, hon visade även hur man kan göra fint med kuddmossa. Redesbuketter och mycket annat. Vi lottade ut en redesbukett med vita stora rosor, så vacker den blev. Krona i svart järn med lummel ljushållare för fyra ljus.

Ett trevligt gäng som åt mat och fikade till Annas inspirerande advents pyssel.
Vi har nu mosskransar som du kan dekorera själv eller så finns det färdiga att köpa i butiken. Lingonkransar, Krans mixade med bär samt granrishjärtan och granriskransar. Vi säljer även hyacinter vita och röda, amaryllis, kuddmossa, vitmossa, lummel, vaxade äpplen och mängder med saker att dekorera blomgrupper och adventsljusstakar med.


1,2,3,4 glas i fattigmanssilver så vackra att sätta runt ett ljus. Vi har fått in fler mörkröda och vita lackade ljus i olika storlekar och tjocklekar.


Massor av vackra julkulor i silver, glas, vita, och guld samt i fattigmanssilver.


I morgon tänkte vi stå och pyssla och dekorera i butiken hela dagen. Det blir väl en runda ut i skogen kan jag tro, tänk vad mycket fint vi har i vår natur som är så vackert att plocka in, som här en kvist från ett lärkträd.


Juliga dukar, grytlappar, handdukar, förkläden, tyg påsar och tyghjärtan samt gardiner finns hemma och mer kommer in i veckan.

Våra Rosetta ljusstakar i vitt och svart stora och små tog slut med en gång, nu har vi fått hem ett gäng till. Vi har ett mycket bra pris på dessa.
Då var det hög tid att krypa till kojs igen. Ute snöar det för fullt. Blir nog ett styrkepass med snön imorgon bitti.
Sov sött alla rara!
Kram/Helen

1 kommentar:

Annbritt Schmützer sa...

Skönt att höra att du mår bättre..Vi som har butiker har inte tid att vara sjuka*L*

Såg du säljer lummer .Vad kostar det?Här uppe är det fridlyst nämligen!

kram kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...