måndag 24 januari 2011

Masai

Skönt att vara hemma igen! Efter fyra dagar på formex känner man sig ganska mör.

Här kommer en liten rapport från mässan!


Flera kända ansikten:

Tofs drottningen "Maria Montazami" fanns på plats och marknadsförde förstås sina tofsar, väskor och smycken. Jösses så lång och vacker hon var.


Myskillen "Ernst K" hade en egen monter med eget märke av tyger och möbler, möblerna var gjorda i våra trakter närmare bestämt i Tibro. Här hade vi en till som var jätte lång och så snygg och trevlig han är!


Vi hittade som vanligt många nya leverantörer. En av de finaste montrarna i år tycker jag PB Home hade, där blev det en stor order. Det samlade intrycket av mässan är att glamoren i inredningen växer sig starkare, råa material, djurinspirerat och chabby chick trenden håller i sig, fast nu i lite nya spännande vägar.

Jag kan lova att vi har beställt massor av nytt! Vi har varit riktigt vågade i år och tagit ut svängarna ordentligt. Nya varor kommer att komma hem i princip varje vecka från februari till maj. Första leveransen kommer troligen den här veckan och det är ifrån vår smyckesleverantör Våga. Den här kollektionen var nog den finaste hittills, allt kändes verkligen helt nytt, oj vad vi ser fram emot den! Kläder ifrån vårt nya märke Studio med storlekar från 38 upp till 58 bör även de komma i denna veckan.

Nu har en del av Masai kläderna kommit, även lyktor mm ifrån Dommo by Gawor.

Vi jobbar nu för fullt med att få färdigt vårt nya klädrum och vår webb butik!

Hej och i morgon åker vi till Göteborg och skall beställa Brantings höstkollektion, här avlöser resor och kollektioner varandra.


Önskar Er alla en riktigt härlig vecka!


Kram HelenHär kommer en bild kavalkad ur Masais härliga vårkollektion, en del har kommit och mer kommer.


3 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Underbara mässan. SYND att jag missade Mrs Tazzel. Hade varit kul att se henne live. MEN jisses fyra dagar på mässan? då förstår jag att du är mör. Jag var där knappt en hel dag och var helt slut. Underbart med nya leverantörer. SKA bli kul att se vad du får in. Härliga kläder du visar igen KRAM

Annbritt Schmützer sa...

Letade efter dig*L*

Noll54/Eva-Karin sa...

Det är klart att du får,,, men tack för att du frågar!

Ha det så gott!

E-K/noll54/DOMMO

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...