söndag 6 februari 2011

Ester Elenora kläder!

Då var den här veckan snart slut! Hej och så fort dagarna försvinner, det är nog som de vise säger, att tiden går fortare ju äldre man blir, eller så är det så att tiden går fort när man har roligt, jag tror förstås på det sistnämnda!

Som vi berättat förut så har ju Vågas nya smyckeskollektion kommit till oss, vad jag inte berättat är att de har tagit fram ett ALLA HJÄRTANS DAG HALSBAND, där 25 kr går direkt till en organisation i Nepal, som hjälper unga flickor i Nepal till att få ett värdigare liv, istället för att behöva gå på gatan och prostituera sig. Så hjälp till att förändra vardagen för alla dessa flickor och dessutom få ett vackert halsband.

Själv så sponsrar jag en flicka i Nepal som heter Rosie, detta för att Rosie ska kunna gå i skolan.

Jag har en kusin som har startat ett projekt i en by utanför Kathmandu, Gunilla som min kusin heter har bott långa perioder i byn och skaffat sponsorer för att barnen där skall få möjlighet att gå i skolan och få en utbildning.

Gunilla har kontakt med en guide som bor i byn, hans namn är Babu. Babu och hans familj blev hitbjudna till Sverige för några år sedan, då fick jag och min familj glädjen att lära känna denna härliga Nepalesiska familj, de bodde här hos oss i tre dagar och det var en otrolig upplevelse för oss, även för dem tror jag, helt underbara människor, så mycket glädje och gemenskap vi fann hos varandra.

Överst på min önskelista är att kunna åka ner och hälsa på Babu och hans familj, De tar emot turister i sitt hem "Homestay in Nepal". Gå in och titta på Babus hemsida, http://www.homestay-nepal.com/ kanske är det något för dig också att drömma om och att åka till en dag. Här får man möjlighet att leva ihop med Babu och hans familj i deras hem. Babu som är en förträfflig licensierad trekking guid tar med sina gäster och utforskar Kathmandudalen med utsikt över Himalaya bergen. Låter inte det som en annorlunda och spännande semester så säg!


Så här ser Alla hjärtansdag halsbanden ut!


Vi har köpt hem det mesta av Ester Elenoras klädkollektion i vår. Vi hoppas ha dem hemma i butiken snart! kolla in vilka härliga klänningar och tunikor. Dessa kommer även att läggas ut i vår nya webbshop.


I veckan som kommer åker vi på en liten inköpsresa igen!


Sov gott alla rara vänner och så hoppas jag ni får en ny fin vecka!


Kramis / Helen

3 kommentarer:

Annbritt Schmützer sa...

Va roligt..kommer du till mig oxå? Mycke smått måste väl vara slut *L*

kram

Hemma på Landet sa...

Man skulle vilja ha alla de där underbara kläderna.:-) Kram Stina

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Härligt att kunna hjälpa på något sätt :)
Och jättefint smycke var det, och kläderna också...
Jag har inte glömt bort din beställning, den är på gång... bara ett par armband kvar att fixa.
Tänkte skicka ett mail och en bild till dig, så du får se hur det ser ut, och om du vill ha dem :)
Kram
Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...