söndag 20 februari 2011

Nya märken fortsätter att komma hem!

Lino 120% modaGodkväll på Er!
Inser att jag inte gjort något inlägg här på bloggen sedan i måndags, snart en vecka sedan!
Var tar tiden vägen! I veckan har vi varit på inköpsresa igen, alltid lika spännande. Vi har plockat upp varor och så har vi pysslat och städat. Jag hade trott att jag skulle hinna med Antik mässan i Stockholm, men det gick inte att få ihop det hela, Erika gör sin sista praktik som sjuksköterska den här månaden och det betyder att jag får jobba mer. Att stå i butiken är alltid det positiva med det här jobbet, då får man träffa alla gulliga kunder som besöker oss både nya och gamla. Jag blir alltid på gott humör efter en dag i butiken!
Våra modekvällar blev snabbt fullbokade, den 1/3 är nu fullbokat så även den 30/3, det finns lite platser kvar till den 27/4.

Efter som det är så många som vill komma till oss och det tycker vi är jätte roligt, har vi beslutat att vi kommer att ordna med ytterligare en modekväll troligen i början av april. Så hör gärna av er via mail eller ring om ni är intresserade. Men som sagt än finns det lite platser kvar till den 27/4.

Vi kommer att få en sändning med kläder, för oss som är " Big and Beauty " riktigt fina tunikor, koftor, klänningar, underklänningar och leggins från stolek 42 och upp till 56. Märket heter STUDIO (danskt märke) är nytt i Sverige, märket har gjort succé i Danmark och lanserades i Sverige i höstas.

Vi väntar också hem kläder ifrån Lino 120% Moda ett Italiensk märke. Underbara kläder även här i många stora storlekar.

Kläder ifrån Ester Elenora bör även de vara på väg den här veckan!

ESTER ELENORA!

Avslutar med lite sommar bilder från Ester Elenoras vårkollektion!
Nu behöver vi bara stå ut den här veckan med kyla, sen skall det bli plus grader, det är väl något att se fram emot!
sköt om er!
Kram Helen1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Helena!
Har inte varit inne på din blogg på länge, tiden bara rusar iväg. Har i alla fall hunnit läsa i kapp:). Roligt att ni har fått in så många nya saker till butiken, måste komma ut och titta hos dig snart.

Tråkigt att du missade antikmässan, jag lyckades inte heller få tid över till den, men man får helt enkelt ta igen det nästa år.

Trevlig vecka!
Kram Maria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...