måndag 2 maj 2011

Tunga varor!


Godkväll på Er!

Idag har varit en kall dag, men jag trotsade kylan och gick utan strumpor i alla fall. Jag är precis hemkommen från Birgitta som har Björkhagens massage & behandlingar där var det smink party ikväll, nästan synd att tvätta bort sminket, nu borde man gå ut på fest istället, men det är väl bara att tvätta bort och gå och lägga sig. Det blev i köpt lite aloe vera produkter, jag tycker mycket om dem.

Jag har en skönhet som gömmer sig bakom vårt hus! Magnolian denna vackra buske med de vackraste blommor man kan tänka sig. Jag har fått gömt den bakom huset för att den vill ha lä,
för på framsidan av huset blåser det alltid Någon dag till så spricker den ut i full blom

Även mina löjtnanshjärtan blommar för fullt men bara de rosa, de vita kommer lite senare.

Idag har jag och mannen fått slita kan jag lova! Vi har lyft och flyttat runt nya tunga statyer. Tunga var rätta ordet, vi orkade inte bära dem utan fick ta säck kärran för att orka dra iväg dem. Personligen tycker jag det är så fint att placera en staty bland allt grönt i trädgården. Det gör att trädgården känns mer spännande och vacker.
De här statyerna tål att stå ute hela vintern, de ska tåla nästan hur många minus grader som helst. De åldras vackert och får då en fin patina. Visar här några statyer, fontäner, urnor som kommit, fler kommer senare.Fler varor och kläder har kommit! Det får vi visa en annan dag, önskar er alla en fin vecka.


Kram Helen

1 kommentar:

Maud sa...

Ville kika in och säga hej!
Hoppas att allt är bra .... tänkte snart komma och kika på allt fint du har... så hoppas vi ses då!
Kram Maud

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...