tisdag 12 juli 2011

Ett minne blott!

Heeeejjjjj!
Min ambition var att ikväll komma i säng före kl 12, men se det gick inget bra alls. Jag har sovit jätte dåligt på grund av värmen flera nätter i rad, så jag hade säkert behövt att lägga mig tidigt, men det är ju en kväll imorgon också, jag får väl göra ett nytt försök då.

Idag bet jag sönder en tand och fick åka och fixa detta provisoriskt det tog 5 min och kostade
1.150,- kr det kan man kalla bra timpenning. En tur upp till stugan vid Viken gjorde susen, genast blev jag på bättre humör, det blev nog vovvarna också, för de tjöt i bilen så jag trodde jag skulle få tinnitus. Sedan blev det massor av skojig lek i vattnet. Nu sover de sött och ser så nöjda och belåtna ut.

Kolla in vår gamla port ordentligt! Nu är den snart ett minne blott! Nu går den snart i graven, uch så hemskt det lät! Vi skall äntligen få en ny dörr i glas med spörjs och ett ordentligt handtag. Ska bli så skönt att få in mer ljus och så slipper kunderna att få handtaget i näven varje gång de skall öppna dörren. En duktig snickare ifrån byn håller som bäst på att snickra den åt oss. Hoppas den blir klar i veckan!

Visar idag bilder ifrån vår utegård!

Jag gillar de här gamla flaskorna är från en bryggeri som låg här i trakterna.
Även flaskor med denna lite tjockare form är vackra.
Den här stora ängeln på kula är väl jätte söt!
Gamla fönster finns det en och annan modell av.
Flera olika sorters planteringsbord, här har vi en modell.
En trädgårds ängel, tål att stå ute året om.
Gamla fotogen och olje kannor med original lappar på här finns också gamla trä lådor.
vit emaljerad ho, gamla vagnhjul mm. samt vägglyckta!
Rosa emalj, gillar verkligen denna ljusrosa färg.
Rostiga ting! Ja vissa älskar det och vissa hatar det. Personligen älskar jag rost, det är färdigrostat och klart brukar jag säga, samt att det finns inget vackrare att ha på hösten och vintern i trädgården, tänk er höstens färger ihop med rost, en så vacker kombination det blir.
Det var allt för mig idag!

Kram Helen

2 kommentarer:

VACKRA hem & interiör sa...

Ha en skön dag idag och hoppas du får vila ikväll! Tråkigt med tanden. Här blir det också rätt lite sömn p g a att vi håller på och renoverar... mellan varven...
Kram
Pia

84 kvm mitt i stan sa...

En sak är säker. Vi har satsat på fel yrke då det gäller timpenning, hihi. Så mycket fint du har nu i din butik. Min butik är i fullgång sedan mitten av april och det går så bra, mycket nöjd. Hoppas sommaren blir lite roligare en trasiga tänder nu. Stor kram Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...