tisdag 12 juli 2011

Hemlighuset!

Idag tänkte jag visa er vårt hemlighus! Ett sådant finns nog kvar på alla gamla gårdar och torp, och jag tycker att de är så mysiga och speciella, och behöver uppmärksammas. Jag hade en kompis när jag var yngre som hade ett ute dass och det var alltid en speciell känsla att sitta där, det fanns alltid en trave med fantomen tidningar på hög att läsa.

I vårt hemlighus som jag idag kallar det finns inte fantomen tidningar men inrednings-tidningar. Fast kanske skulle jag lägga ut lite Fantomen tidningar jag har nämligen ganska många och väldigt gamla, Fantomen serietidningar blev nämligen min favorit i många år.

Min Pappa går alltid hit när han är på besök, han säger alltid att nu går jag in och gör en nostalgi tripp! Våra kunder i butiken får också låna det om de vill. Vi kommer att bygga en riktig kundtoalett men det gamla hemlighuset kommer allt att få stå kvar.

Med detta önskar jag er välkomna in!


Dörren har jag målat blå! Utanför klättrar en blå lila klematis.


Tripp trapp trull!
Ett stort hål ett mellan stort hål och ett litet hål! Undras om hela familjen satt här samtidigt.

Durance doftljus och blommor passar fint här!
Ett litet tvättfat med kanna! Vattnet är bara att kasta ut genom dörren.
Här har jag hängt upp en tavla utav Ko Målaren. Kor med vingar det passar väl här i hemlighuset.

Imorgon hoppas vi hinna fotografera Brantings kläder som har kommit, samt mer nytt ifrån Studio. En jätte pall ifrån IB Laursen och Dommo by Gawor kom idag, så imorgon är det alltså fullt upp igen.

Kram Helen

4 kommentarer:

Lisa-Maja sa...

Så mysigt erat Hemlighus ser ut och så roligt att ni har det kvar. Vi hade ett på vår gård också, men tyvärr tog vi bort det då vi behövde sätta in en trappa till övervåningen på la´gården. Hade det varit idag, så hade vi definitivt inte satt trappan där, så mycket nostalgi får man inte ta bort men vi hade tyvärr inte bättre vett då.

Hälsningar lisamaja

Angels & Roses sa...

SÅ fint det är i hemliga huset, helt sagolikt. Du är så duktig på att få till det. Solen är här idag =)Skönt att du har sol och värme. Njut nu av dina lediga dagar vännen, ta han dom dig KRAM

CL.O.T sa...

Vilker fint dass ni har, kan man ju gå på utan anledning;). Kram, och ha det gott i sommar. Ps. Har saknat ett besök av dig. Nu har vi stängt för säsongen.

Elzie sa...

Vilket fint dass ni har. Såg säkert inte så ut när det användes "på riktigt", haha.
Hoppas du har en bra sommar.
Kram Elzie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...