måndag 29 augusti 2011

Kalla mörka kvällar!

God kväll!
Har ni känt så kallt det blivit på kvällarna nu! Jag tänder massor av ljus och virar in mig i sköna filtar, ganska mysigt ändå med hösten. Måste bara visa denna annorlunda party bagen ifrån Ester Elenora. Visst är den häftig! Man sticker in fingrarna i ringarna och håller på detta sätt väskan. Den var mäkta poppis på mässan, finns snart här hos oss! Ester Elenora kläderna är det strykande åt gång på, jag har redan fått beställa mer fast vi fick dem i förra veckan. Ni som älskar dessa kläder! Det kommer mera.

Vi fortsätter med 50% rabatt på mängder av ute saker! Bla. våra lusthus, parasoll grupper i järn samt planteringsbord och annat för utom husbruk.

Här kommer mer bilder ifrån butikens alla hörn!
Snart blir det dags att tända i brasan igen, den brukar gå varm hela vinter halvåret och sprider mys pys i butiken.


Gillar egentligen inte gula blommor, men dessa blir man så jätte glad av!
Mycket nytt från PB Home bla. dessa härliga doft ljus.
I morgon skall jag till veterinären med Ricko, stackaren han har ont i sitt ena ben. Hoppas verkligen att det går att göra något åt det. På eftermiddagen skall vi träffa prästen och planera för Pappas begravning. Det blir en tuff dag!

Sköt om er!

Kram Helen

2 kommentarer:

Lisa-Maja sa...

Go´morron!
Så mycket vackert Du visar...väskan var häftig! och det var mycket annat jag fastnade för också. Tänk, jag trodde ni höll till mycket längre norr ut, men det är ju inte såå fasligt långt bort. Kanske kan bli en dagstur framöver...

Ha en härlig dag!
kram lisamaja

Viola sa...

Hallarna är ju omgjorda iår...men vi träffades ju där en annan gång...see you

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...