torsdag 20 oktober 2011

Underbara dagar!

Vilka underbara höst dagar! Det känns så rofyllt och det är så vackert. Känslan är att allt nu lägger sig och vilar i naturen, och på något sätt så känns det i hela kroppen, något blir lugnt inom en.

I går hade jag och Erika ett riktigt arbetspass! Vi flyttade in allt som stod ute, en del saker är riktigt tunga kan jag lova, sedan planterade vi en massa granar i vår skog. Erika har grävt upp sin gran häck, vi tyckte det var synd att kasta så fina små granar så de fick flytta till vår skog.
Det kändes bra tyckte vi!

I morgon startar vår REA med 25% på alla jackor och kappor! Sen måste jag berätta att vi fått hem så söta barn pälsar, tunikor, och leggings till barn, från Design Werket.

Garn Malin har nu startat en massa roliga saker på kvällstid, kolla in hennes hemsida Garn Malin" http://garnmalin.dinstudio.se/


Det här är väl en annorlunda krans! Helt i stil med Malins övrigt fina saker. Den hänger på Garn Malins butiks dörr.

Vi är så lyckliga över vår nya fina glas dörr! Vi tackar den duktiga snickaren Håkan Nyström i Väring för det fina jobbet.
Här ser ni den söta barn pälsen, tunikan och leggingsen. Pälsen är helt underbar i kvaliten, en riktigt gosig och varm fusk päls. Även gulliga plåtskyltar med princess och prins.
Den här vikbara spegeln, renskinnen och garn-renarna bara älskar jag själv. De kommer att få en given plats i Östergården.
Ny tunika ifrån Bohéme finns även i en lejon gul nyans.
Här ser ni den fina fusk pälsen ifrån Design Werket nu med 25% rabatt! Har ni tagit den på Er så kan jag lova att ni inte vill ta av den. Den är så mjuk och go!
Branting är ett av de populäraste märkena vi har i butiken, lite annorlunda modeller med mycket volanger och även tuffa detaljer. Här är min egen favorit.
Nu finns boken Vintage by Nina i butiken. Vårt pris är 429;- för denna vackra bok.
Nu har det blivit höst även på vår ute gård.
En del blommor kämpar förtvivlat för sin överlevnad i våra krukor, har inte hjärta att slänga dem än, fast kommer det en riktig kall natt, så är det nog slut med dem snart.
Den gamla kälken har fått nytt liv utanför butiken. Förr drog man ved på den och min man har åkt på den som liten, hm... han är alltså ganska gammal både mannen och kälken. De stora hjulen satt på en vagn som fanns här på gården, tyvärr så är den så trasig så vi har fått eldat upp den, men sätet har jag tagit vara på och den kommer snart att få stå utanför butiken med dekorationer på.
Så här ser den nya dörren ut från utsidan! Bilden blev väldigt mörk tyvärr!
Vårt hus Östergården i höstskrud!
Även lillstugan får vara med på bild. Här samlar jag gamla saker för att sedan kanske kunna öppna upp stugan för allmänheten. Här är så mysigt när man tänder i spisen och lagar mat på den gamla spisen. Vi har renoverat stugan och bytt fönster samt isolerat ordentligt. För övrigt har vi försökt behålla den gamla charmen i huset.
Det var allt från Östergården i dag.

Önskar er alla en riktigt fin helg!

Kram Helen

1 kommentar:

AnnBritt Schmützer sa...

Dörren blev ju hur snygg som helst..och vilket ljusinsläpp..Känns nog bättre att jobba därinne när man ser ut..
Har kollat på design verkets kläder på mässan och den kappan där går inte av för hackor..
Du/ni får ha en underbar höst!

ps kanske Malin vill ha min keramik? ds

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...