lördag 22 oktober 2011

GARN MALINS BUTIK!

Idag tänkte jag visa lite mer bilder ifrån Garn Malins butik. Ni som inte vet detta så kan jag berätta att Garn Malins butik ligger mitt i mot butik Östergården.

Det är så mysigt inne hos Malin, jag gillar att bara gå in där! Jag har inte stickat eller virkat på många år, förr både stickade och virkade jag mycket, har alltid tyckt att det är väldigt ro givande. Själv tänker jag gå till STICK CAFÉT som Malin ordnar med den 9 november en onsdag kväll. Då tänkte jag få hjälp och inspiration med att komma igång. Hoppas ni är många som vill komma till Malin denna kväll. Anmäler er gör ni, se hemsidan på http://garnmalin.dinstudio.se/

Idag har Malin varit på garn mässa, jag kan tänka mig att hon gick igång där, så det blir nog mycket nytt fram över. Hennes man och son fick hålla ställningen i butiken, det klarade det galant och lille hunden Olle fick vara med och låg på golvet och såg ut som ett litet garn nystan.

Hunden Olle i stickat poserar!

Själv har jag varit på öppet hus i Volvo Powertrain fabriken i Skövde, Martin min mans mellersta son arbetar där, så han visade oss runt, så otroligt stort det är och så mycket maskiner och robotar som gör jobbet. Jag vet att det jobbar runt 2 500 personer där men det var inte många man såg.

Väldigt rent för att vara en verkstad var min reflektion.

Imorgon har vi öppet i butiken som vanligt mellan kl 12.00 - 17.00
Vi har börjat smyga upp jul saker som kommit hem, och fått upp alla nya festkläder.
Så fortsätter vi med 25% rabatt på alla kappor och jackor ifrån Bohéme, Masai och Branting.

Ha nu en riktigt skön lördag kväll!

Det är precis vad jag tänker ha nu!

Kramis / Helen


Här nedanför ser ni bilder ifrån Garn Malins butik!
1 kommentar:

Anna sa...

Tack för trevliga badrumstips! Det låter jättefint det ni gjort! Kram Anna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...