söndag 23 oktober 2011

Välkommen på modevisning!

Ikväll tänkte jag visa ett nytt kläd märke för Er! Vi har köpt hem en hel del till våren, från detta jätte fina märke. Snygga och tuffa kläder. Så här såg en del ut från deras tidigare kollektioner.
Tyvärr kan jag inte visa bilder på det som vi har beställt till våren. Men det kommer redan i januari-februari så det är inte så långt dit.

Sedan vill jag passa på och önska alla er som anmält er till mode visningen nu på onsdag kväll 26/10 kl 18.00 hjärtligt välkomna!

Nu har vi mycket att förbereda inför mode visningen. Jag vet också att vi får en stor pall ifrån ett nytt inrednings märke imorgon, det måste vi ju hinna plocka fram till onsdagen.

Hos Garn Malin är det inspirationskväll på tisdag, ni vet väl att ni kan boka en inspirations kväll hos Malin, det brukar bli lagom med ca fem personer, för att Malin skall hinna hjälpa och inspirera alla.

Anna på Annas idéer var här i torsdags och vi köpte hem lite nya kort, is-skrapor, disktrasor, handdukar samt gryt lappar allt med vackra vintage bilder. Kolla in Annas hemsida, där hittar ni så mycket vackra hand gjorda ting.

Önskar Er alla en riktigt fin vecka!

Kram Helen









1 kommentar:

Mariette sa...

Tusen tusen tack för din jättefina hälsning!!!!

Den värmde och kändes så otroligt bra att läsa!!!

Kram Mariette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...