fredag 13 januari 2012

Doftande nyhet!Jaha då har vi haft en storm här igen, vet inte vilken gång i ordningen, den här gången kom stormen i från norr, så nu blåste allt omkull igen, fast åt andra hållet " så att säga".

Men nu till roligare saker än stormar! Nästa vecka kommer vi att få hem en massa underbara doft ljus.

Äntligen finns de fantastiska doftljusen från Village Candle i Butik Östergården. Ljusen som har fantastiskt lång brinn tid, två vekar för att slippa en grop i ljusets mitt, samt att det doftar ännu mer, dessutom i vackra glasburkar och till marknadens bästa pris! Här nedanför presenterar vi några utav dofterna, men många fler kommer att finnas i fyra olika storlekar.


Fresh strawberry

När det är jordgubbsäsong är det bara att fira. Härliga jordgubbsplantor innebär att det snart doftar av både nybakade fruktpajer och desserter. Skäm bort er med en underbar doft av ren njutning.


Cherry blossom

Mjukt delikat men ändå vågad. Feminint blommig men ändå fruktig. Denna frestande doft är en fantastisk hyllning till det vackra och praktfulla körsbärsträdet i full blom.


Crisp apple

Släpp fram den där första krispiga bettet från ett moget Granny smith eller Pink lady. Den friska, söta doften av nyplockade äpplen skapar en varm och mysig känsla, oavsett tillfälle. Låt den söta doften fylla rummet och koppla av i det mysiga ljuset.Pure linen

Dagen efter det stora regnovädret kommer sol och en härlig sommarbris och du bestämmer dig för att hänga ut lakanen på tork. När du tar in dem på eftermiddagen möts du av en varm fräsch doft av nytvättat. Här återskapar vi den underbara tillfredställelsen och fyller rummet med dess rena och lätta doft.


Blueberry muffin

Kommer du ihåg känslan när du kommer hem och möts av den underbara doften av nybakade blåbärsmuffins? Smör, farinsocker, vispgrädde och blåbär gifter sig på ett härligt sätt precis som originaldoften. Det bästa är att doften dessutom inte har några kalorier!


Summer slices

Lika frisk och skojig som en härlig sommarfest. Den inbjudande doften av nyskuren vattenmelon och färsk gurka direkt från trädgården fångar det bästa av sommaren, och du kan njuta av den när som helst.


Brownie delight

Den delikata blandningen av karamell och smält smör blandas med marshmallows och mörk choklad. En underbar doft av chokladkaka - perfekt bakad och serverad varm.


Lavender

Vida, böljande fält med lila lavendel sträcker sig mot horisonten i franska Provence. Den kraftiga och tunga doften böljar sig fram i en härlig bris i soldränkt natur. Du kan vara där nu – tänd bara detta ljuset, puffa upp en härlig kudde, eller tappa upp ett skönt bad och koppla av med denna örts varma, rogivande och omfamnande doft.Önskar Er alla som tittar in här en härlig helg!
Imorgon lördag har vi öppet mellan 10.00 - 16.00
Söndag har vi öppet mellan 12.00 - 17.00

Hoppas vi ses!

Kramen/Helen

1 kommentar:

Rut och Signe sa...

Hej Helen!
Har också doftljus hos mig i butiken och det doftar så ljuvligt när man tänder dem. Åker ni på Formex i veckan? Åker dit torsdag och söndag för att kika runt efter lite nyheter. Hörde just att Formland bara hade 300 utställare i år!? Formex har 850!!!

Vi kanske ses där. Kram Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...