onsdag 11 januari 2012

Julen är nu bort plockad och in kommer våren!Vilken härlig känsla nu har vi fått ut all jul ur butiken! Nu vill vi se framåt mot ljuset och med det, få fram de lite lättare och ljusare känslorna. Vi är redo att möta våren!

Efter som de flesta nu börjar plocka ner julen så tänkte vi överraska med 20% på en massa textilier i butiken, som dukar, kuddar, gardiner, överkast och lite annat. Det passar väl fint nu när vi vill få in ljuset igen i våra hem. Alla textilier är ljusa och fina.

Det finns fortfarande fynd att göra i klädrummet där vi har 50% på alla kvarvarande höst och vinter kläder, boots, träskor, bälten och sjalar mm.

Vi har också fått hem lite mer vårnyheter ifrån Design Werket,
bla. denna fina tunika i grått

Även detta linne i härlig grön blå /färg och volanger. Super snygga halsband även de ifrån Design Werket.

Måste ju visa en söt tunika ifrån Tina Wodstrup för barn, som snart finns i butiken!


De här vackra gummi stövlarna från Calou är det många som redan har tingat, visst är de fina och lite speciella Vera Rubber heter de.


Måste ju berätta att nya numret från Jeanne d´Arc Living nu finns i butiken. Satt igår kväll och läste hela magasinet, så mycket fina recept och idéer bla. om hur man kan förändra vardagsrummet med små enkla medel, och så var det hemma hos reportage, det är ju alltid roligt att läsa. Jag har testat flera recept ur magasinet och de är riktigt bra.


Nej nu väntar soffan och en kopp te ifrån vår leverantör Johan & Nyström, de har underbara te sorter i lösvikt, den med knäck blev favoriten i jul!

Imorgon och resten av veckan har vi öppet som vanligt!

Kramen från Helen

2 kommentarer:

CL.O.T sa...

Hej Helen. Tack för erbjudandet, om Stockholm, men jag tar denna gång med äldsta dottern. Vi åker också tidigt( jättetidigt) på torsdagen. Hoppas vi kanske kan ta en fika ihop.Du har fått ett litet ♥ i min blogg. Kram, Monika

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Så mycket fint och nytt du har fått i din butik. Jag gillar hästtavlan och hjortarna skarpt. Fast jag skulle nog kunna köpa allt du har.
Ha en fin helg!
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...