fredag 2 mars 2012

Danskt märke!

Danskt märke som nu finns i butiken!


Fågel kvitter och sol, kan vi ha det skönare! Jag njuter i fulla drag, såg svanar komma flygande, då måste väl ändå våren vara i antågande.

Vi grejar och ordnar här på gården hela tiden, kan inte begripa att tiden bara försvinner! Vi har sakteliga börjat få in påsk, och mängder av kläder. Vi fotograferar och lägger in i vår webbshop så fort vi bara hinner. Idag har vi lagt in lite ifrån Feeling Fame, Design werket, Masai samt Bohéme, mer kommer snart!

Vi har haft vår första modevisning med 50 trevliga tjejer, nästa modekväll är den 14/3, den är redan fullbelagd. Sedan har vi ytterligare en kväll, den 28/3 där vi också kommer att ha Regina här, som berättar om sitt liv och sin framgångs historia " Ingenting är omöjligt våga ta steget " Efter som Regina är agent för Branting och Feeling Fame så kommer vi att visa extra mycket från dessa märken på modevisningen, senare under kvällen.

De närmaste veckorna väntar vi in väldigt mycket inredning, så vi får ändra om lite för att få plats med allt nytt. Det är alltid roligt med förändringar tycker vi.

Den här helgen tänker jag försöka ta lite ledigt och hinna ikapp här hemma, Erika får jobba hela helgen, för nästa vecka åker hon till Idre. Skulle bra gärna velat åka med, älskar nämligen att åka skidor, särskilt nedför och fort ska det gå! Balansen är väl inte vad den har varit, men å andra sidan så landar man mjukare nu för tiden.

I helgen har vi öppet som vanligt!

Önskar alla en riktigt härlig helg!

Kram Helen


Lite blandade kort av vad vi har fotograferat de senaste dagarna! Allt ligger inne i vår webbshop
2 kommentarer:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Hoppas att födelsebarnet blev glad över presenten i Lördags.
Det är så skönt att Våren har äntligen kommit. Förra veckan hade jag influensa, så nu finns det hopp om livet igen. Vi har prenumererat på Hem&Antikt men vi fick inte tidningen för än den kom ut i affären.
Prenumerationen kanske hade gått ut.
Ha en fin dag!
Kram Anette

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Du skrev om ett 25-års kalas i Mariestad;)
Jag tittar in i butiken i eftermiddag innan jag ska till jobbet.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...