tisdag 17 april 2012

Inköpsresa!

Nu är vi hemkomna från en inköpsresa, vi har kört 280 mil på fyra dagar, så man känner sig lite sliten, men hela bilen och hela stora släp kärran blev fullastad med antikviteter, så vi kan inte annat än vara nöjda!Tyvärr så fick vi ta bort vår ena vovve Ricko innan vi åkte, han blev så mycket sämre efter påsken, vi hade väntat för länge redan, men det är inte lätt att avliva något som man älskar så mycket, det var hemskt och saknaden är enorm, det är så tyst här i huset, han var ju väldigt livfull vår Ricko, men som tur är så har vi vår Zeb kvar, han börjar också bli gammal fyller 10 år i juni. Det märks att han saknar sin lillebror, han är lite down!


Jag försöker trösta mig med att Ricko hade ett väldigt bra liv i nästan nio år. Han fick springa lös i vår skog, behövde aldrig vara ensam hemma, fick gå fritt ute på vår stora tomt, vi aktiverade honom nästan varje dag med att lägga spår, leta efter saker, busa, kampa och mycket annat som han gillade. Men det bästa av allt, han gav så mycket kärlek och var som en son för oss. Men ändå är saknaden efter honom så stor, man kan säga att han nu är lika saknad som han var älskad! Just nu är jag glad att jag har fullt upp med butiken så att jag kan skingra tankarna lite. 


Vad händer i butiken denna veckan!
Jo idag kom ett lass ifrån Masai med fler sommar kläder! Vi väntar dessutom hem inredning från två helt nya leverantörer på torsdag och fredag.

                                  
En massa gott till Cafét kommer det att finnas nästa gång vi har öppet! 

                                    Kram Helen

2 kommentarer:

AnnBritt Schmützer sa...

Så ledsamt med vovven, Helen :( Han har haft ett gott liv hos er ...

Fick du mitt mejl med alla nya roliga nyheter????????????????

Ha de gott

annbritt

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Hoppas att det går bra med dig och er sorg efter Ricko.
Vad spännande med era inköp ifrån utlandet. De hade lite roligt åt mig på jobbet, när vi pratade om semester drömmar, när jag sa att jag skulle vilja åka till Paris på Loppis.
Ha fin helg!
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...