onsdag 6 juni 2012

Hej! En liten kvällshälsning från Butik Östergården. Jag hoppas ni har haft en fin *Nationaldag*. Jag har haft en lugn och mysig dag med gräsklippning, plantering och en ljuvlig kväll på altanen med grillad fläskfilé och ett glas gott rött vin.

  Nu har vi fått hem Jeanne D´Arc Livings sommar magasin, med mängder av härliga recept, underbara trädgårdar och mycket mer, själv får jag mängder av inspiration av dessa tidningar. Ni har kanske sett att vi säljer tidningar för enbart 10:-/st  Lantliv, Gods och Gårdar, Härliga hem, Trädgårdstidningar, Jeanne d´arc magasinet, Drömhem & Trädgård, Vackre Hjem och många flera begagnade tidningar. Jag prenumererar ju på massor av tidningar för att få inspiration och så fort jag läst färdigt dem så lägger jag dem i korgen i butiken och säljer dem för 10:- styck.

            Vi har nu Smultrongårdens bok skriven av Eva Eriksson i butiken, med mängder av härliga recept!

 Erika har bakat jätte goda kärleksmums och den populära äppeltosca pajen till cafét denna veckan!


Vi har fullt med fina student presenter i butiken, som här Gerbera keramik, eller varför inte ett smycke, glas, tavlor, porslin, ljuslyktor och mycket mycket mer...

Välkomna till oss!

  Öppet året om: Torsdag - Fredag 11 - 18, Lördag - Söndag 11 - 16

Kram Helen

1 kommentar:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Ett stort Grattis i efterskott!
Vilken fin fest du fick med dina nära och kära. Om ditt årtal slutar på 7 är vi lika gamla, om det slutar på 2 är du fem år yngre än mig;)
Ja, ibland kan man undra hur länge det ska göra ont i en när ett kärt husdjur går bort.
En kram till dig ifrån
Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...