fredag 1 juni 2012

Helg!


God kväll!

Jag har just sett den spännande finalen i Let´s dance, båda var så duktiga, men jag hejade nog lite extra på Anton Hysén han var toppen!

Tänk att vi nu idag tar klivet in i den efterlängtade sommarmånaden! Nu vill vi ju ha värme, sommarkläder, sol och kunna sitta ute långa härliga kvällar och njuta, goda middagar ute på altanen, men nej det är tydligen inte dags för det ännu. Idag fick jag sätta på mig strumpor för det var iskallt, och regnat har det gjort mest hela dagen. Snälla snälla sol kom tillbaka! 

Här växer gräset så det knakar, vad händer då! Jo vår gräsklippare går sönder, så lägligt! Här ser just nu ut som en maskros äng. Håller tummarna att vi får den lagad till i morgon, annars får vi nog ta fram handgräsklipparen, inte så roligt när man har minst 5000 kvm trädgård att klippa.

Det har varit full fart här i flera veckor och den här veckan har vi haft kundkvällar och en massa andra aktiviteter. Skönt att det är helg, då brukar allt bli lite lugnare.

Det har bakats gott fikabröd till helgen, Erika har blivit en hejare på att baka, hennes citron paj med grädde och jordgubbar är fantastiskt god!


Vi har fått upp mer varor och lite nya kläder har det också kommit, nu är vi rustade inför sommaren av både kläder, träskor, smycken, textilier som underbara gardiner,dukar, överkast, kuddar mm, inredning till hem och trädgård!

Öppet har vi i helgen som vanligt!

Lördag och Söndag 11.00 - 16.00

Välkomna!

   Här får vi njuta lite vackra sommarbilder!
 
1 kommentar:

Lilla Kullan sa...

Underbara bilder.
Hoppas att sommaren kommer tillbaka snart. Kram Stina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...