onsdag 1 augusti 2012

Höstens MASAI kläder!

Ja då var jag hemma igen efter två dagar i Fors ovanför Avesta, där jag hjälpt min kusin att styla om i hennes hem inför en försäljning. Underbart läge var det på huset, som låg mellan två sjöar, med fantastisk utsikt. Så här blev det inglasade uterummet när vi var klara!

 Vi hade inte så stora resurser men jag fick med mig lite stolsfodral och dukar ifrån Arte Pura Italien som vi har i butiken, samt ett renskinn!

Nu alla MASAI ÄLSKARE! Har vi fått in massor av vackra kläder ifrån Masai, mer kommer för vi har köpt in mycket i höst ifrån Masai. Deras kläder brukar försvinna snabbt i de vanligaste storlekarna, i den här höstkollektionen blir det mycket prickigt och mönstrat i färgerna oliv, lila, brunt, blått och svart förstås. Nästa vecka kommer vi att lägga ut bilder även i vår webbshop. Här nedanför visar jag lite utav det som finns, men mycket som kommit finns ej på bild ännu, så välkomna hit och ta en titt! Kanske hittar du din favorit i höst.

Den här tunikan i stickad och lila har ni möjlighet att vinna, genom att gå in och gilla o dela på vår FB sida!

1 kommentar:

Rut och Signe sa...

Hej! Roligt att höra från dig. Jo, jag tycker faktiskt att det känns riktigt skönt nu när jag avslutat företaget. Det var så mycket slit för så liten peng. En tuff vinter avgjorde att jag bestämde mig för att kasta in handduken helt enkelt. Nu har jag flera jobberbjudanden så jag har svårt att bestämma mig för vad jag vill göra! Och jag som trodde jag skulle bli långtidsarbetslös, hihi. Stor kram, Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...