fredag 15 februari 2013

Alla hjärtans dag!God kväll eller kanske jag skall säga God natt!
Klockan är redan 00,50 och jag är inte ett dugg trött! Jag kan inte fatta vad det är för fel, jag sov bara fyra timmar i går natt, borde alltså var trött! Nåja det kommer väl i helgen när jag ska jobba i butiken!

Anmälningarna till modevisningen den 25/2 bara fortsätter att ramla in, nu är det i princip slut på platserna, men vi har planerat en ny modevisnings kväll, tisdagen den 19/3, vi återkommer med program om detta, så ni som inte har kunnat komma, eller som inte fått plats, till den 25/2, ni har chansen igen den tisdagen den 19/3.Vi har nu lagt in Linnekläder från La Bottega di Brunella och smycken i vår webbshop 


Det vackraste från Italien. Härliga kläder i fantastiska tyger från italienska La Bottega di Brunella. 100% italienskt, material, design och produktion, allt sker i Italien. Kläderna tillverkas i lin, silke och viscose. La Bottega di Brunella är ett familjeföretag som jobbar med starkt miljöengagemang. Kläderna är närproducerade och färgningen är miljövänligt.
  Nästa vecka kommer det in fler linnekläder, fast då ifrån ytterligare en ny leverantör, Completo Lino, fast då i mycket mer färger!

Det har kommit hem ännu mer kläder ifrån Masai, dessa finns också inlagda i webbshopen!

Erika plockade idag upp en massa fint från Kärrstegens Gård! 

Mer Antikt har också ställts ut i butiken, som t.ex. en riktigt gammal jordglob, flaskor, skåp, plåtburkar med fina motiv, gamla korgar, speglar, lakan, klaffbord och mycket annat smått och gott!Till vårt Café har vi bakat semlor och andra goa kakor!

Hoppas ni alla fick mycket kärlek idag!


Kram Helen

1 kommentar:

Eva Agnes sa...

Det där med att sitta uppe vid datorn flera nätter i rad känner jag igen.
Men natt nummer tre brukar bli den där jag somnar av ren utmattning.
Kram
Eva Agnes

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...