torsdag 21 februari 2013

VÅR I SINNET!Fast det ute, är fullt med snö, tycker jag ändå att det känns som våren är på ingång, hörde fåglarna kvittra sin vårsång idag, dagarna är ljusare och längre, och man känner sig förväntansfull och glad! Det måste väl ändå vara ett vår tecken!

Inne i butiken byter vi skepnad från vinter till vår! Detta märks på glada färger i kläderna, pastellfärger på inredningen, blommiga dofter på doftljusen, vackra och fina blommor från Mr Plant, och framför allt, nu börjar vi plocka fram PÅSKEN! Ja det låter kanske tidigt men vipps, snart är den här! 

Till skillnad mot julen är Påsken inte lika kravfylld, i alla fall inte för mig!  På påsken är det kul att pyssla, laga mat, skaffa lite ny inredning, röra en äggtoddy och bara umgås, utan en massa måsten, det finns inte lika många traditioner som på julen, utan påsken är ju våren på något sätt, och man är helt enkelt bara glad, kanske är det därför vi säger GLAD påsk!

Det här händer i butiken denna veckan!

Bild ifrån kärrstengens Gårds monter, här har vi köpt så mycket till påsk!

   
Den här veckan har vi fått in fler kläder ifrån MASAI, BOHÉME och ROSEMUNDE, vi skall också få hem kläder ifrån FEELING FAME och BRANTING,  Det är så mycket fint som kommer, och i år är det både färg och mönster som gäller! Idag fick vi den här fina cardigan från Rosemunde och även den vackra spets T-shirten. De kommer också att lägga ut i vår webbshop!


 Visar här ett litet smakprov från Bohéme som nu finns i både butiken och i vår webbshop!

 Vit jacka med vit underklänning i linne!

Vacker klänning/tunika, mönstrad i rött svart och vitt!
  
 Tunika i lime och de fräcka legginsen passar så fint ihop!
 Röd klänning, eller använd den som väst,
här med en svart kjol under eller varför inte ett par leggins eller byxor.

  


Nu har det kommit fler nya te sorter i lösvikt! Vi tar endast 39;-/hg, 
Nu har vi bl.a. fått in ett rött te med smultron och fläder, ljuvligt gott!Du har väl inte missat våra fina present förpackningar med goda kolor från Klara & Co, en perfekt liten ge bort present! Nu har vi också fått goda klubbor remmar och annat godis från ytterligare en ny leverantör!   

dags för vårkänslor från Klara & Co!
Det blev fullt fort till vår modevisning, som äger rum nu på måndag den 25/2, men vi har redan planerat en modevisnings kväll till, som blir tisdagen den 19/3, vill du vara med då så hör av dig, vi har redan börjat reserverat platser, fullständigt program kommer senast nästa vecka, så håll utkik! 

bild lånad från Twinkle Twins hemsida!


I morgon kväll blir det smyckes kväll här på Östergården, då kommer ett gäng och skall göra sina egna smycken, med ledning av Ingela och Carina på Twinkle Twins. 

Önskar er alla en känsla av vår och en underbar vecka med Sol i sinnet!

Kram Helen


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...