tisdag 5 mars 2013

Njuuuuter!Gissa om jag njuter!
Jag lyxade till det och tog hit en städfirma och det känns så underbart, det luktar rent och det ser så fint och fräscht ut, har bara suttit och njutit ikväll!Ni är jätte många som frågar om fler modekvällar! Vi har ytterligare en, den 19/3 kl 18,30 men den är tyvärr redan fullbokad. Vi får se om det blir någon mer, lite längre fram. Vad vi däremot vet är att det blir många andra aktiviteter här i butiken både nu i mars och även i april, så håll utkik!


Idag har vi burit in en massa tunga kartonger igen, det kom ännu mer kläder från Masai, vackra iphone väskor, vanliga väskor och smycken från Moshi. Det kom också nya läckra smycken från Dansk smykkeskunst, en jätte pall med dekorations material, till alla Er som älskar att pyssla till det, i era hem. Det kom också en full pall med vackra ting från Mr Plant.


Imorgon blir det till att packa upp varor och så måste vi baka förstås, vi har hittat en massa nya härliga recept som vi tänkte testa, vad sägs om Cupccakes! Hörde idag att första tranorna har anlänt till Hornborgar sjön, det är väl ett säkert vårtecken!Ha det gott ni alla rara, som tittar in här!
Kram Helen

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...