fredag 12 april 2013

EN LYCKAD KVÄLL!Nu vet jag snart inte om man skall skratta eller gråta!  Ute snöar det nu för fullt, tänk att denna vår inte vill infinna sig! Vill ut i trädgården och fixa nu…… Igår kväll fick jag i alla fall lite vår-känningar med vår tjej- och inspirationskväll! Det kom så mycket härliga tjejer, som ville lyssna på Elizabetth Design By E, tyvärr hann jag själv inte med att lyssna på hennes lilla föredrag men hörde av flera att det var intressant, särskilt om man var intresserad av att göra om gamla möbler. Vi ska ju göra om vårt stora rum och jag tänkte ta hjälp av Elizabetth med styling, spännande med lite andra tankar och ideér, Känns som jag har kört fast! Vill du kika in på Elizabetths blogg klicka Här.

 Här är Elizabetth som är inrednings konsult!


Vi hade även Melldala Trädgård här, som hade med sig blommor och kryddor samt lite annat kul att ha i trädgården, själv fick jag äntligen tag i något som jag länge hade tänkt köpa mig, nämligen en hjulhacka, perfekt till vår grusgång, köpte även till en kantskärare samt en lucko i rosa, de finns att köpa hos Melldala trädgård!

Majvor och hennes man som driver Melldala trädgård!

 Så här ser mitt nya hjälpverktyg i trädgården ut! Hjulhackan!
Annika Lätt var också här och visade lite nya och även gamla favoriter från Oriflame produkter, det blev lite köpt för min del där också! Tyvärr hann jag inte fotografera Annika och hennes produkter. 
  
Tack alla ni som kom och gjorde kvällen så trevlig för oss! Hoppas ni också hade trevligt, även om det periodvis var väldigt trångt!

Vi fortsätter med att plocka upp varor, det har kommit så mycket ifrån alla möjliga nya som gamla leverantörer, även sommar kollektionerna från flera av våra klädleverantörer, en del utav det lägger vi upp löpande i vår webbshop!Lovar att visa bilder på lite nyheter i helgen!

Önskar Er alla en trevlig kväll!

Kram Helen     

3 kommentarer:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Jag tänkte ni får nog en hel del som besöker er på inspirations kvällen och kul att det blev så lyckat. Men med ett sånt tema kan det inte bli annat en bra.
Kolla vårt inlägg idag du kanske känner igen ett par prylar.
Hör av dig!
Kram Anette

Anonym sa...

I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up!

I'll go ahead and bookmark your website to come back down the road. Cheers

Here is my web-site: www.allentrepreneurinfo.com

Anonym sa...

I got this web site from my friend who informed me on the topic
of this web page and at the moment this time I am visiting this web site and reading very informative articles or reviews at
this place.

my homepage :: Jackpot 6000 free

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...