måndag 15 april 2013

FULLT MED NYHETER I BUTIKEN!God morgon!

Vaknade idag till en mild, blåsig och mulen dag! Äntligen verkar snön ha försvunnit!

Jag håller som bäst på att planera för en veckas semester, jag har läng tänkt att jag ska åka på semester alldeles för mig själv, egentligen är jag nog ganska social men ibland längtar man efter stillhet och lugn för sig själv, därför har jag tänkt åka på en hälsovecka, det blir på SPA i Dalarna, ska bli så härligt, ser verkligen fram emot en vecka i hälsans tecken, hälsan har verkligen kommit på efterkälken allt för länge! Men nu är det slut med det! 

Jag lovade ju att visa lite bilder ifrån nyheter i butiken, här nedanför följer en hel hög med bilder i och utanför butiken! Fler kommer imorgon!

Önskar er alla som tittar in här, en ny fin vecka!

Kram Helen


Pigtittare, lejonkrukor på fat, lanterna samt lavendel!

 Nya glasburkar samt ny keramik!Ljuslyktor i en massa nya färger, som här på bilden i grönt, silver ljusstakar, vackra nya vaser! Söta blombuketter.

Vi har te i lösvikt i butiken, rött, grönt, svart och vitt te hittar du här, vackra burkar, perfekta att fylla med te och ge bort! 

Gamla planscher hittar du här! Ny lampfot och lampskärm, fåglar, vit urna med handtag!

Trähäst på hjul, vita tunga järnurnor att ha inne eller ute!En ny katt! Kronor med fat!
Stor järnljusstake i form av en ängel!

Nu har den populära ljuskronan kommit i en mindre storlek, finns även som vit!

Vi har många nya lampfötter i järn och trä samt fullt med lampskärmar! Spegelbrickor, tennbrickor, tallrikshyllor i fem olika modeller!


  
Ny lampa från Chic Antique i våffelmönster.

Nya kakburkar!

Nya kaffeburkar i keramik med tillhörande mått i silver, finns i rosa som på bilden samt i vitt och pistage färg med tättslutande lock!

 Vi har fått hem flera nya kakfat i våningar, flera nya ljusmanschetter samt tallriksställ!

Tidningsställ i vitt lite avskavd!Diskställ eller går att användas som en hylla, dekorativ, sparbössor i plåt!  

Vi har fått in mycket i färgat glas som är väldigt trendigt i år!

Nya vinglas!Skomakar lampa i glas!

Förvarings hylla med mängder av fack!Ny vacker lampa i glas, samt sexkantig lykta! 

Spegel i tre delar, ramar i glas, olika glasburkar och små glasflaskor!Smyckeställ har vi i sex olika modeller, parfymflaskor, glasburkar med lock! Ytterligare en ny vägglampa i glas, samt nya vaser!

Hylla med spegel och krokar samt två hyllor, glasflaskor med silver och kristall lock, silverskålar , rosa ljuslyktor med hjärtan! tavlor med texter!

Tavlor, småskåp, hyllor med järn hållare, nya ramar för fotografier, fina lampskärmar som på bilden i rosa men finns även i grått och vitt! Vi har ett flertal brädor och hyllor med krokar. Vi har fått hem flera nya krukor med rosor och hjärtan! 

Vi har nu fått hem den fina hästen igen! Ni som har reserverat! Så finns den nu att hämta!

Ny spegel i vitt, en vacker häst i grönt, somriga kransar! Fågelburar! Antika kristall kronor!Vi blandar antikt och nytt i butiken!Vi har fått hem flera nya tavelramar i svart, stumpljusstakar, glasklockor samt speglar i svart och guld!Järn speglar i olika modeller, väggklockor, roskuddar, blommiga lampskärmar!Vi börjar nu fylla utegården med nyheter!Vi har fått hem blompinnar med en mängd figurer, ett vackert planteringsbord, plåt lådor, kronor och blomsterstöd allt i fint Svensk hantverk, tål att stå ute och är väderbeständigt!Personligen bara älskar jag det vackra planteringsbordet med två tunga cement plattor och vackra sniderier i rost! Ett riktigt hantverk från Two Faces!Blomstöd i form av långa ax, nya svarta grodor! Vi har nu fullt med vackra vaxdukar i vitt som på bilden, betongfärg samt i grå/svart. Ligger perfekt på bordet utan att blåsa iväg och de är så fina! finns i flera ovala storlekar samt runda.
 

Vi har fått hem siden blommor, som ser så verkliga ut, men vi säljer även riktiga blommor utanför butiken, just nu har vi penséer! 
 Det blev många bilder idag och fler kommer imorgon!Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...