onsdag 28 augusti 2013

MATFESTIVAL I STAN!Matfestival i Skövde!I år tänkte vi också vara med och fira denna trevliga folkfest som för många har blivit en tradition, man tar med sig familj och vänner och provsmakar mat, hela staden doftar av mat os! Matfestivalen i Skövde har blivit ett måste för många upp till ca 60 000 personer besöker varje år denna tilldragelse, i år skall också kocklandslaget medverka. För er som ej varit på denna festival så kan jag berätta att varenda restaurang och lite fler flyttar ut i tält och serverar en specialitet ur sin meny, man grillar över öppna eldar, det brukar finnas öltält, uppträdanden med sång och musik, dans, kocktävlingar, tivoli och mycket mer.

Det är öppet hela dagen och kvällen den 30 och 31 augusti och det är verkligen fest i hela staden!

Så har ni aldrig varit där, så kan jag rekommendera en härlig festival yra! För er som är på väg eller ifrån denna festival, kanske tar en tur förbi oss, för denna helg har vi 20% rabatt på all keramik från Gerbera och Lena Linderholm, vi firar alltså i matens anda även hos oss! Ni vet väl att Gerbera keramiken är en favorit hos många kockar!

Vi har också full med höst nyheter av kläder, inredning och antikt!Tycker ni det blir för trångt att fika i staden, så har vi extra gott fika här hos oss i helgen! 

Välkommen!

Önskar vi Helen och Erika     

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...