onsdag 4 september 2013

Höstens modevisningar!Vi är precis hem komna efter ett antal inköpsresor, senast var vi i Tyskland och handlade jätte fin inredning till våren! Vi har också varit i Frankrike med en stor pickupp som vi lastade full (och då menar jag full!) med fina antikvaror. Hela min hall är nu ockuperad av diverse möbler, ljusstakar, speglar, tavlor, fågelburar, soppteriner, vackra handfat i porslin, symaskins bord med vit marmor, roliga och fina lampor, horn, baljor, hyllor café grupper m.m....
Ja, jag kan räkna upp en massa mer, dessa saker kommer att placeras ut i butiken allt eftersom!En nyhet i höst på klädsidan är de fantastiska LauRie byxorna eller som de brukar kallas ”Mirakelbyxan”. Vi har redan sålt slut på flera modeller och har idag beställt fler modeller och storlekar på dessa fantastiska byxor, som vi hoppas hinner komma till helgen! Vi har fått ytterligare en sändning från Odd Molly med deras fantastiskt fina och populära koftor och blusar. 
  
På inredningsfronten börjar det även här fyllas på med höstnyheter för varje vecka som går, allt från små kort till stora möbler! En av nyheterna är de fina "Bukowski nallarna", ni kommer säkert att känna igen dem med sina fina gammaldags kläder, mössor och utstyrsel!

Inte för vi vill tänka på JUL ännu... men vi kommer att satsa stort på Julen i år! Vi har tagit in Juldekorationer som ni inte kommer att hitta någon annanstans i detta avlånga land. Vi längtar redan efter att få ställa i ordning och visa Er "Jul på Östergården"! Det kommer sååå mycket fina saker må ni tro!


Nu till det som jag egentligen ville berätta:

Vi har fått så många förfrågningar och så många som vill vara med på våra modevisningar så vi tänkte att det var lika bra att köra igång höstens visningar!!!

Så härmed vill vi bjuda in dig, kompisen/kompisarna på Östergårdens: 

MODEVISNING!Två datum är nu fastlagda:  

Onsdagen den 25/9 kl .18.00

Samt

Måndagen den 7/10 kl .18.00

Vill du/ni vara med och se alla höstens nyheter från våra klädmärken: MASAI, ODD MOLLY, LAURIE, BOHÉME, BRANTING, ROSEMUNDE, DESIGN WERKET, COMPLETO och Bijouterier från Våga, Dansk Smyckeskonst och Moshi, så hör av dig/er!

Anmäler dig gör du via telefon på 073-6562728 eller 0500-440628
eller så mailar du oss på info@butikostergarden.se, tala om hur många ni är och namnen på dem du anmäler, alla som är närvarande har en lott i dragningen!  Vi lottar ut presentkort, kläder, smycken och lite annat fint från butiken.

Platsen är här på Östergården och det är tyvärr begränsat med platser, så det är som vanligt först till kvarn som gäller!

Hela kvällen kostar 100:-/person och då ingår lättare förtäring och dryck, kaffe och kaka samt lott i utlottningen!
Du får även 10% på alla ny inkomna höstkläder, (enbart denna kväll)

 Hoppas du vill komma på en trevlig afton hos oss!

Kram Helen och Erika


Butik Östergården
Östergården 2
541 96 Väring
Butiken: 0500-440628
Kontor: 0500-486202
Mobil: 0736562728Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...