fredag 24 januari 2014

FÖRÄNDRINGENS VINDAR!
Hej på Er! 

Tänkte idag berätta en nyhet för Er!

Vi har haft ett fantastiskt år i butiken, det bästa sedan vi startade 2009! Många har hittat till oss från både när och fjärran vilket vi tycker är jätte kul! När vi tog beslutet att starta butiken trodde vi väl aldrig i våra vildaste drömmar att det skulle bli så stort som det blivit! Vi har hunnit tänka många tankar kring butiken och om hur framtiden skall se ut… och en sak kan vi alla konstatera, det är otroligt mycket jobb att ha butiken på gården och privatlivet och arbetet går i varandra. Jag har länge känt att det är dags för mig att trappa ned på arbetet och ta det lite lugnare, då man ska hålla några år till… Så efter mycket om och men har vi nu tagit beslutet om att flytta butiken in till centrala Skövde. Mina två döttrar Erika och Susanne kommer att gå in i företaget och vara med och driva det och så småningom kommer jag att gå ned i tid. 

Ja, som ni förstår har detta varit ett jätte svårt beslut för oss, men vi är alla överens om att det är det rätta att göra och ser nu fram emot nya utmaningar inne i Skövde!!! Vår butik kommer att ligga i Apotek lejonets gamla lokal, som vi nu är i full gång med att renovera! I den nya butiken kommer vi att få den dubbla ytan, mot vad vi har i dag, vi kommer att bygga miljöer och försöka behålla samma koncept med en härlig blandning av Inredning, kläder och Antikt. Vi kommer att anordna mysiga kundkvällar och modevisningar även här, så vi hoppas ni kommer att känna igen Er! Cafét försvinner men å andra sidan så finns det ju jätte mysiga cafeér i Skövde!

Vi kommer att köra som vanligt på Östergården med de vanliga öppettiderna tills vi öppnar den nya Butiken, målet är att vi skall öppna i mars… Men som sagt vi kör som vanligt ända tills vi flyttar! Dock kommer Cafét att vara stängt januari och februari. 

Inköpsresorna avlöser varandra just nu! Det är så mycket fint som kommer och har kommit bla. Har vi fått in underbara flaskor, burkar, skålar, glas mm i 100% recycled glass handmade in spain till riktigt bra priser. Masais, Odd Mollys och Brantings underbara vårkollektioner finns också i butiken! Nya smyckeskollektioner, ny keramik och mängder av vackra inredningssaker är på ingång! Även antikt kommer snart att fyllas på…

Vi har nu slut REA på alla kvarvarande höst och vinterkläder: från 50-70% rabatt! Även alla kvarvarande smycken har vi nu 50% rabatt på.

Oj det blev ett långt utlägg den här gången! Men vi hade mycket att berätta för er Kunder denna gång. Vi hoppas ni vill fortsätta att vara med på vår resa, det är tack vare er vi finner inspiration och glädje i att driva butiken! Vi återkommer och håller er uppdaterade om allt spännande som händer framöver!

Kram Helen


1 kommentar:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Jag ser framåt att besöka er butik i centrala Skövde sen. Så spännande både för er och alla kunder. Jag vet att ni har massa nyheter och fint i det gamla Östergården så det är värt ett besök snart. Här lever vi fortfarande i ovisshet. Men nu har vi en F-skattsedel och vi ska börja på en bokföringskurs. Alltid en början;)
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...